GündemYarın hastaneler açık mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda hastaneler açık mı, kapalı mı? Yarın hastaneler saat kaça kadar açık?

Yarın hastaneler açık mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda hastaneler açık mı, kapalı mı? Yarın hastaneler saat kaça kadar açık?

Paylaş
Yarın hastaneler açık mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda hastaneler açık mı, kapalı mı? Yarın hastaneler saat kaça kadar açık?

Yarın 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle birçok kurum ve kuruluşun açık olup olmadığı bilgisi merak edilerek internet üzerinde Yarın hastaneler açık mı? Şeklinde araştırılıyor. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda hastaneler açık mı, kapalı mı?

Yarın hastaneler açık mı? Sorusu, gündemde yer alıyor ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'na kısa bir süre kala vatandaşlar internet üzerindeki araştırmalarını gerçekleştiriyor. Özel günlerde gerçekleştirilen resmi tatiller nedeniyle ihtiyaç duyulmakta olan kurum ve kuruluşlar kapalı olabilmektedir. Bu nedenle 30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin çalışma saatleri gündemde. Peki, Yarın hastaneler açık mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda hastaneler açık mı, kapalı mı? Yarın hastaneler saat kaça kadar açık?

Haberin Devamı

YARIN HASTANELER AÇIK MI?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle hastaneler kapalı olacak. Ancak acil durumlar için hastanelerin acil servisleri kesintisiz olarak hizmet vermeye devam edecek. Bu nedenle, randevu alarak poliklinik hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, tatil sonrası bir tarih belirlemelidir.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NDA HASTANELER AÇIK MI, KAPALI MI?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın resmi tatil olması sebebiyle hastanelerdeki poliklinik hizmetleri verilmeyecek. Tatil süresince yalnızca acil servisler açık olacak ve acil tıbbi ihtiyaçlar için hizmet sunmaya devam edecek. Bu yüzden, poliklinik hizmetleri için hastaneler tatil sonrasında yeniden başvurulması gereken yerler arasında olacaktır.