GündemYarın kargolar açık mı? 30 Ağustos kargolar ve PTT açık mı, kapalı mı? Yarın kargolar saat kaça kadar açık?

Yarın kargolar açık mı? 30 Ağustos kargolar ve PTT açık mı, kapalı mı? Yarın kargolar saat kaça kadar açık?

Paylaş
Yarın kargolar açık mı? 30 Ağustos kargolar ve PTT açık mı, kapalı mı? Yarın kargolar saat kaça kadar açık?

Yarın 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle birçok kurum ve kuruluşun açık olup olmadığı bilgisi merak edilerek internet üzerinde Yarın kargolar açık mı? Şeklinde araştırılıyor. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda kargolar ve PTT açık mı, kapalı mı?

Yarın kargolar açık mı? Sorusu, gündemde yer alıyor ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'na kısa bir süre kala vatandaşlar internet üzerindeki araştırmalarını gerçekleştiriyor. Özel günlerde gerçekleştirilen resmi tatiller nedeniyle ihtiyaç duyulmakta olan kurum ve kuruluşlar kapalı olabilmektedir. Bu nedenle 30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin çalışma saatleri gündemde. Peki, Yarın kargolar açık mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda kargolar ve PTT açık mı, kapalı mı? Yarın kargolar saat kaça kadar açık?

Haberin Devamı

YARIN KARGOLAR AÇIK MI?

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle, PTT kargo ve diğer kargo firmaları hizmet vermeyecek. Resmi tatil olması dolayısıyla tüm kargo işlemleri durdurulmuş durumda, bu nedenle kargolarınızı göndermek veya teslim almak için 1 Eylül Pazartesi gününü beklemeniz gerekecek.

YARIN PTT AÇIK MI, KAPALI MI?

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, PTT kargo şubeleri kapalı olacak ve kargo hizmetleri verilmeyecek. Aynı durum diğer kargo firmaları için de geçerli olup, resmi tatil nedeniyle tüm kargo işlemleri durdurulacak. Eğer kargo gönderimi veya alımı gibi bir işlem planlıyorsanız, bunu 1 Eylül Pazartesi gününe ertelemeniz gerekecek. Bu tarihten itibaren PTT ve diğer kargo firmaları, normal mesai saatlerine dönerek hizmet vermeye devam edecekler.

Haberin Devamı

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NDA KARGOLAR AÇIK MI, KAPALI MI?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda kargolar kapalı olacak. Kargo işlemlerinizi yapmak için 1 Eylül Pazartesi gününü beklemeniz gerekecek.