GündemYKS tercihleri bitti mi? YKS tercihleri ne zaman bitecek, son saat ne zaman? YKS tercihleri ne zaman açıklanacak?

YKS tercihleri bitti mi? YKS tercihleri ne zaman bitecek, son saat ne zaman? YKS tercihleri ne zaman açıklanacak?

Paylaş
YKS tercihleri bitti mi? YKS tercihleri ne zaman bitecek, son saat ne zaman? YKS tercihleri ne zaman açıklanacak?

YKS tercih sürecinin tamamlanmasıyla birlikte pek çok kişi YKS tercihleri bitti mi? YKS tercihleri ne zaman bitecek, son saat ne zaman? YKS tercihleri ne zaman açıklanacak? sorularına yanıt arıyor. Peki, YSK tercihleri ne zaman bitiyor? İşte detaylar..

YKS tercih sisteminin 2 Ağustos itibariyle kapanacağının duyurusunun gerçekleştirilmesi beraberinde çeşitli soruları getirdi. Peki, YKS tercihleri bitti mi? YKS tercihleri ne zaman bitecek, son saat ne zaman? YKS tercihleri ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

YKS tercihleri bitti mi YKS tercihleri ne zaman bitecek, son saat ne zaman YKS tercihleri ne zaman açıklanacak

YKS TERCİHLERİ BİTTİ Mİ?

Tercih işlemleri, 2 Ağustos 2024 günü saat 23.59'da sona erecektir. Adaylar, 2024-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nda yer alan bilgiler doğrultusunda tercihlerini tamamlayabilecektir.

YKS tercihleri bitti mi YKS tercihleri ne zaman bitecek, son saat ne zaman YKS tercihleri ne zaman açıklanacakYKS TERCİHLERİ EN SON NE ZAMAN YAPILABİLİR?

YKS tercih sistemi 2 Ağustos 2024'te saat 23.59'da kapanacak. Üniversite adayları saat 23.59'a kadar tercihlerini yapabilir ve sisteme kaydedebilirler.