Kabuğunu kaynatıp bardak bardak için! Organlara format atıyor: Antioksidan depolarını fullüyor

Kabuğunu kaynatıp bardak bardak için! Organlara format atıyor: Antioksidan depolarını fullüyor

10.12.2024
Meyvelerin kabukları, çöpe atılırken aslında besin değeri açısından çok kıymetli. Portakal, elma ve nar kabukları gibi meyve kabukları; yüksek miktarda vitamin, antioksidan ve lif içeriyor. Bu kabuklar, bağışıklık sistemini güçlendirmek, sindirimi desteklemek ve genel sağlık üzerinde olumlu etkiler sağlamak için kullanılıyor. Peki, hangi meyvenin kabuğu kıymetli? Faydaları nelerdir?
Tek başına antioksidan deposu! Çayını yapıp bardak bardak için: Adeta vücudu dipçik gibi yapıyor

Tek başına antioksidan deposu! Çayını yapıp bardak bardak için: Adeta vücudu dipçik gibi yapıyor

7.08.2024
Meyvelerin kabukları, çöpe atılırken aslında besin değeri açısından çok kıymetli. Portakal, elma ve nar kabukları gibi meyve kabukları; yüksek miktarda vitamin, antioksidan ve lif içeriyor. Bu kabuklar, bağışıklık sistemini güçlendirmek, sindirimi desteklemek ve genel sağlık üzerinde olumlu etkiler sağlamak için kullanılıyor. Peki, hangi meyvenin kabuğu kıymetli? Faydaları nelerdir?