Son dakika Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz haber sayfamızda...
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantıları Türkiye'nin farklı şehirlerinde gerçekleştirilirken, bu toplantılarla eş zamanlı tanıtılan bölgesel kalkınma planlarıyla da söz konusu kentlerin potansiyelinin harekete geçirilmesi hedefleniyor.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, küresel belirsizliklerin arttığı böyle bir dönemde otomatik pilota bağlı hareket etmeyeceklerini vurguladı. ABD-Çin ticaret savaşının Türkiye’ye etkilerine dikkat çeken Yılmaz, “Çin gibi ülkelerin alternatif pazarlarda agresifleşmesi bizim için en büyük risk” dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Temel önceliğimiz enflasyonu düşürmek, dengeli bir büyüme içinde istihdamımızı, üretimimizi, ihracatımızı sürdürmek, depremin yaralarını sarmak, diğer taraftan da toplumumuz için kalıcı sosyal refah üretmek. Bu ana çerçeve devam edecek." dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Vatandaşlarımız ve tüm insanlık için sağlık sistemimizi geliştirmeyi sürdürüyoruz. Yurt dışından gelip ülkemizde sağlık hizmeti alanların sayısı her geçen yıl artıyor." ifadelerini kullandı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile Yılı kapsamında hayata geçirilen ve başvuruları 8 Nisan'dan itibaren e-Devlet üzerinden alınmaya başlayan doğum yardımına yaklaşık 170 bin başvuru aldıklarını ve ödemelerin mayısta annelerin hesaplarına yatırılmaya başlanacağını duyurdu.
Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısında, yurt içi ve küresel piyasalarda son dönemde yaşanan gelişmelerin ülke ekonomisine etkisinin kısa süreli ve sınırlı kalması için güçlü bir koordinasyon içinde gereken tüm adımların atıldığı bildirildi.
Kalp rahatsızlığı geçiren DEM Partili Sırrı Süreyya Önder’in ameliyatını yapan Prof. Dr. Ertan Sağbaş, “Bizi umutlandıran bir-iki parametre var. Kanaması durdu gibi. Kendi kendine nefes almaya çalıştı. Kızı yanına girdiğinde tepki verdi. Ama kalbinin sağ tarafında basmama olayı devam ediyor” dedi.
TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, geçirdiği kalp krizinin ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Krizden saatler önce Beyoğlu'nda olan Sırrı Süreyya Önder’in son görüntüleri ortaya çıktı. Öte yandan hastaneden Sırrı Süreyya Önder'in son sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.
12 saatlik ağır bir ameliyat geçiren TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in sağlık durumuna dair doktorundan açıklama geldi. “Kanaması durdu gibi, kızına tepki verdi” diyen Prof. Dr. Ertan Sağbaş, dikkat çeken yeni gelişmeleri paylaştı.
Geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası sonrası hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan DEM Partili Sırrı Süreyya Önder için siyasiler geçmiş olsun mesajları paylaştı.
DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu hastaneye kaldırıldı. Hastaneye nabızsız getirildi, 10 dakika kalp masajı yapıldı. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu ile ilgili son durumu paylaşırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da süreci yakından takip ettiğini belirtti. Öte yandan Önder'in yaklaşık 12 saat süren ameliyatı sona erdi. Sırrı Süreyya Önder'in doktoru süreci anlattı: 'Aort damarı her an patlayabilir' diye uyarmıştık! İşte son gelişmeler.
"Antalya Havalimanı Yeni Terminal Binası Açılış Töreni"nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'ye tepki göstererek "Ülkesini başka ülkelere şikayet edenler bu gururu anlayamaz" dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu Başkanı Philemon Yang ile Antalya Diploması Formu kapsamında bir araya geldi.
Antalya’da 'Ayrışan Dünyada Diplomasiyi Sahiplenmek' temasıyla bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 'Antalya Diplomasi Forumu (ADF) 2025', Belek turizm bölgesindeki NEST Kongre Merkezi'nde başladı. Kongrenin resmi açılışını yapacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gece Antalya'ya geldi.
CHP lideri Özgür Özel’in yaptığı ‘cunta yönetimi’ benzetmesi, AK Parti’de tepkiyle karşılandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, her seçimi millet iradesiyle kazanan Cumhurbaşkanı’na karşı bu ifadeleri kullanmanın, kötü niyetli bir siyasi cehalet olduğunu söyledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ise “Milletimiz, demokrasiyi hazmedemeyenlere mutlaka cevabını verecektir” dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Halkın seçtiğine 'cunta' demek, esas itibarıyla halkı 'cuntacı' olarak nitelendirmektir. Milli iradeyi yok saymaktır." ifadesini kullandı.
ABD’nin karşılıklı tarifelerinde yüzde 10’luk ek vergi diliminde yer alan Türkiye’nin avantajlı olacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Trump’ın açıkladığı tarifeler nispi olarak Türkiye’nin yararına” dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasına gerekçe olan soruşturmalara tepkiler için “Yargı bunu ciddi görüp üzerine gitmişse yapmanız gereken hukuken argümanları çürütmeye çalışmak” dedi. Yılmaz, ağır kalp ve tansiyon hastası olan tutuklu İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat için ise “Hapishanede olanlar devletimize emanet” ifadelerini kullandı.