Kahvaltıda yiyip içtiğimiz sağlıklı pek çok besin kaynağı bulunuyor. Bir tanesi var ki onu kaşıklayıp yiyince vücudu vitamine boğuyor, bağırsakları da makine gibi çalıştırıyor! İşte sağlığımıza sağlık katan o mucize kahvaltılık...
Bağışıklığı güçlendirmek ve vücudu hastalıklardan korumak için meyve sebzeleri sıklıkla tüketmek gerekiyor. Ayva da şifa deposu olan meyvelerin başında geliyor. Faydası saymakla bitmeyen ayva özellikle kış mevsiminde tüketildiğinde Akciğeri temizliyor ve öksürük, balgam, soğuk algınlığı gibi sorunları ortadan kaldırıyor
Türk toplumunun kahvaltıya verdiği önemi hemen hemen herkes bilir. Tatlı tuzlu bir çok çeşit barındıran kahvaltılara lezzet katacak bir tarif veriyoruz. Ayva reçeli özellikle kahvaltıda tüketebileceğimiz tadıyla kendine hayran bırakan bir lezzet. Ayva reçeli tarifi haberimizde.