İbrahim Saraçoğlu ısrarla öneriyor! Kaşık kaşık tüketince vücuda enerji veriyor, kan şekerini dengeliyor, vücudu dipçik gibi yapıp yüze renk katıyor!

İbrahim Saraçoğlu ısrarla öneriyor! Kaşık kaşık tüketince vücuda enerji veriyor, kan şekerini dengeliyor, vücudu dipçik gibi yapıp yüze renk katıyor!

15.10.2024
Geçmişten günümüze sofralardaki yerini koruyan pek çok gıda bulunuyor. Birbirinden farklı tariflerde kullanılan ve insan sağlığına katkıda bulunan besinler doğru şekillerde tüketildiklerinde faydaları say say bitmiyor! İbrahim Saraçoğlu tarafından söylenen bir gıda var ki o ise bin derde şifa oluyor. İşte o gıda hakkında merak edilenler…
İbrahim Saraçoğlu öneriyor! Kaşık kaşık tüketince vücuda enerji veriyor, kan değerlerini yükseltiyor, yüze renk katıyor!

İbrahim Saraçoğlu öneriyor! Kaşık kaşık tüketince vücuda enerji veriyor, kan değerlerini yükseltiyor, yüze renk katıyor!

30.06.2024
Geçmişten günümüze sofralardaki yerini koruyan pek çok gıda bulunuyor. Birbirinden farklı tariflerde kullanılan ve insan sağlığına katkıda bulunan besinler doğru şekillerde tüketildiklerinde faydaları say say bitmiyor! İbrahim Saraçoğlu tarafından söylenen bir gıda var ki o ise bin derde şifa oluyor. İşte o gıda hakkında merak edilenler…
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu açıkladı: Sağlıklı diye yiyoruz ama en faydalı pekmez türü oymuş

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu açıkladı: Sağlıklı diye yiyoruz ama en faydalı pekmez türü oymuş

14.05.2024
Pekmez, üzüm, incir, dut gibi meyvelerin suyunun kaynatılması ve ardından yoğunlaştırılmasıyla elde edilen bir tatlıdır. Türkiye'de yaygın olarak tüketilir. Genellikle kahvaltıda veya tatlı niyetine tüketilir. Pekmez, doğal bir tatlandırıcı olarak da kullanılır ve sağlıklı bir alternatif olarak görülür, çünkü rafine şeker içermez ve meyve özlerinden elde edilir. Ayrıca pekmez, demir ve kalsiyum gibi mineraller ile B vitaminleri açısından zengin bir besin kaynağıdır. Peki, hangi pekmez nelere faydalı biliyor musunuz?