Lahanayı yıllarca yanlış tüketmişiz! Doğru şekilde tüketince metabolizma canavarına dönüşüyor

Lahanayı yıllarca yanlış tüketmişiz! Doğru şekilde tüketince metabolizma canavarına dönüşüyor

2.12.2022
Çoğu zaman pişirerek tüketilen özellikle sebzelerin bazıları çiğ tüketildiğinde çok daha fazla besin değerine sahip oluyor. İşte uzmanlar tarafından çiğ tüketilmesi tavsiye edilen 8 sebze ve meyve.
Besinlere değer katan sağlıklı pişirme yöntemleri

Besinlere değer katan sağlıklı pişirme yöntemleri

1.07.2022
Yemekleri hazırlarken bazı detaylara dikkat etmeden genellikle içindeki malzemelere ve porsiyona odaklanıyoruz. Peki, gerçekten nasıl piştiğinden daha ne kadar yendiği mi önemli? Doğru pişirmedikçe insanlar kötü yemekler ortaya çıkartacak ve siz o kötü yemeklere ne kadar iyi malzeme kullanırsanız kullanın, ne kadar doğru zamanda ve doğru miktarda yerseniz yiyin hiçbir zaman hayal ettiğiniz etkiyi alamayacaksınız. Diyetisyen Salih Gürel besinlere değer katan sağlıklı pişirme yöntemlerini paylaştı.
Eti sağlıklı pişirme yöntemlerini öğrenin

Eti sağlıklı pişirme yöntemlerini öğrenin

5.02.2023
İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya, Kurban Bayramı’nda sağlıklı et pişirme ve saklama yöntemlerini anlatıyor...