Kış ayları, soğuk havaların etkisiyle bağışıklık sistemimizi güçlendirmek ve sağlığımızı korumak için doğal yöntemlere yöneldiğimiz bir dönemdir. Sarımsak, bu dönemlerde sıkça başvurulan mucizevi bir besin maddesidir. Ancak taze sarımsağı her zaman kullanmak zor olabilir; özellikle de kokusu ve hazırlık süreci nedeniyle. Peki, sarımsak püresi nedir? Sarımsak püresi nasıl hazırlanır?
Son yıllarda sıfır atık konusu, gerek bireysel gerekse kurumsal alanda tüm dünyanın gündemini meşgul ediyor. Sıfır atık, atıklara sebep olacak etkenlerin en aza indirilmesi veya geri dönüşümle değerlendirilmesi, sınırlı dünya kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak israfın önlenmesidir.Yani temel hedef, dünya kaynaklarını korumak ve ekolojik tahribatı azaltmak.