Magazin'Alnım ak başım dik'

'Alnım ak başım dik'

Paylaş
'Alnım ak başım dik'

Yasin Ersin’in evli olduğu iddia edilince Selin Kabaklı’ya ulaştım. “İlişkimiz 1 ay önce başladı. Ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanıştık. Bana yaşatılanı ben dünya yıkılsa başka birine asla yaşatmam. Bu konuda mağdur olmuş ve çok üzülmüş biri olarak aksi düşünülemez bile. Alnım ak, başım dik. Yuva yıkan kadın değilim. Kimsenin arasına girmedim” açıklamasını yaptı.

‘EVLİLİĞİM ÇOKTAN BİTTİ’

Haberin Devamı

Yasin Ersin’i de arayıp konuştum. “Şubat 2023’te boşanma davası açtım. Geçen haftaki duruşma ertelendi. İnşallah ekimde boşanıyorum. 17 aydır aramızda karı-koca ilişkisi yok. Konuşmuyoruz bile. Ayrı evlerde yaşıyoruz. Sadece çocuğumu görmek için gittiğimde karşılaşıyoruz. Benim ayrılığımın, Selin Kabaklı ile hiçbir alakası yok. Bizimki çoktan bitmiş bir evlilik” diye konuştu

Alnım ak başım dik

1 AY ÖNCE BAŞLADI

2002’de Best Model seçilen Selin Kabaklı (37), 2018’de evlendiği Murat Özdemir’den 2023’te boşanmıştı. Eski eşi, geçen şubatta Ebru Gündeş ile nikah masasına oturunca “Kandırılmış ve ihanete uğramış bir anneyim. Umarım Ebru Abla bana yaşattıklarını yaşamaz” demişti. Yaralı kalbinin ilacını da iş insanı Yasin Ersin’de (37) bulduğunu geçenlerde ilan etmişti.

Haberin Devamı