MagazinAnjelik Calvin kimdir? Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin kaç yaşında, ne iş yapıyor? Anjelik Calvin Ahu Tuğba’nın kızı mı?

Anjelik Calvin kimdir? Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin kaç yaşında, ne iş yapıyor? Anjelik Calvin Ahu Tuğba’nın kızı mı?

Paylaş
Anjelik Calvin kimdir? Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin kaç yaşında, ne iş yapıyor? Anjelik Calvin Ahu Tuğba’nın kızı mı?

Yeşilçam'ın usta ismi oyuncu Ahu Tuğba, ABD'de birlikte yaşadığı kızı Anjelik Calvin'in evinde 1 Eylül'de hayatını kaybetmişti. Peki, Anjelik Calvin kimdir? Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin kaç yaşında, ne iş yapıyor? Anjelik Calvin Ahu Tuğba’nın kızı mı?

Anjelik Calvin kimdir? Sorusu gündemde yer alıyor ve birçok kişi tarafından merak ediliyor. KOAH hastalığı nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenilen Tuğba'nın cenazesi, ABD'nin Miami eyaletinden kalkan THY uçağıyla İstanbul Havalimanı'na getirildi. Cenazeyi taşıyan uçak, saat 16.10'da İstanbul'a indi. Anjelik Calvin, annesinin sosyal medya hesabından cenaze işlemlerine ilişkin detayları aktaran bir paylaşımda bulundu. Peki, Anjelik Calvin kimdir? Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin kaç yaşında, ne iş yapıyor? Anjelik Calvin Ahu Tuğba’nın kızı mı?

Haberin Devamı

ANJELİK CALVİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin 11 Kasım 1993 tarihinde Miami de dünyaya geldi. İtalyan ve Arnavut asıllı olan Calvin henüz 13 yaşındayken New York Film Academy' den mezun oldu.

Anjelik Calvin kimdir Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin kaç yaşında, ne iş yapıyor Anjelik Calvin Ahu Tuğba’nın kızı mı

ANJELİK CALVİN NE İŞ YAPIYOR?

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin, geçtiğimiz yıl Florida'daki Everglades University'nin Siyaset ve İletişim bölümlerini bitirdi. 28 yaşındaki Anjelik, bir şirkette genel müdür olmak yerine kariyerinde farklı bir yol çizdi.

Florida'daki polis akademisinde eğitim alan Calvin, zorlu dersleri başarıyla tamamladı ve silah, yakın dövüş ve ilk yardım gibi eğitimler alarak polis akademisinden mezun oldu.