"Aşk hayatımın kıyısında"
Burçin Terzioğlu Alem dergisine konuştu…
Burçin Terzioğlu şu ifadeleri kullandı:
40’ların başındayım. Korkularımdan, çekingenliğimden kurtuldum. Tüm ezberlerimi bozdum, doğaçlıyorum hayatı.
Mesafeli diye algılanmaktan rahatsızlık duymuyorum. Kol mesafesi seven biriyim.
Sevdiğim insanı pamuklara sararım, en kıymetli yerine koyarım kalbimin ve gerçek eğlenceli samimi Burçin’le tanıştırırım. Tanısanız seversiniz beni.
Şu sıralar hayatımın tam ortasındayım, aşk hayatımın biraz kıyısında.
Şu an 20’li yaşlardaki Burçin’e ve hemcinslerime; o şahane toyluğun verdiği cesaretin tadını çıkar derdim. Kapa gözünü, tıka kulağını, tak ayağına topuklunu, tüm çılgınlıkları yap.
Yalnızlığı çok severim. Tek başıma bir yerde yemek yemekten, sinemaya gitmekten çok mutlu olurum.
Arada coşkun bir arzuyla hayal kuruyorum. Galiba hayal kurmak bir ihtiyaç.
5 sene sonra tropikal bir bölgede, denizin üstünde yelkenlimde oturmuş, elimde kadehim gün batımını izlerken olmak isterdim. Umarım birbirimize çok aşık biriyle tokuştururuz kadehlerimizi.
İki ayrı Burçin var benim içimde. Yazın çıkan Burçin şen şakrak, eğlencenin hakkını veren, sunulan keyiflerin tadını çıkaran, daha umutla bakan her ana...
Kontrolcülükle akışa bırakmak arasında ince bir çizgide cambazlık yapıyorum. Kontrolcülük işte daha ağır basıyor.
- 1 senelik protein ihtiyacını 1 günde karşılıyor: Kemikleri betona çeviren yemek, deneyenlerin kemikleri bayram ediyor
- Kuru eriğin üzerine 1 bardak ekleyin! Sabah tüketen 100 yaşına kadar yaşıyor: Vücuda kalsiyum, magnezyum ve çinko yüklüyor
- Nasırın kökünü kurutuyor! Mantar ve egzamayı 1 günde geçiriyor, 10 dakika bekletince ayakları pamuk gibi yapıyor, sadece 2 malzemeyle yapılıyor
- Manda yoğurdunun içine ekleyin! 1 kaşık yiyen 10 yıl hastalanmıyor: Kemiklere kalsiyum yüklüyor, kolesterolün adını unutturuyor, bağırsakları motora çeviren karışım
- Adana'da yılın son hasadı başladı! Tanesi 15 TL: İstanbul, Sivas, Ankara ve Samsun'dan talep çok, mis gibi kokuyor, kırmızı rengiyle görenleri büyülüyor