MagazinBahar Candan neden tutuklandı? Bahar Candan hangi suçtan, ne zaman tutuklandı?

Bahar Candan neden tutuklandı? Bahar Candan hangi suçtan, ne zaman tutuklandı?

Paylaş
Bahar Candan neden tutuklandı? Bahar Candan hangi suçtan, ne zaman tutuklandı?

Moda yarışmasıyla tanınan Candan kardeşlerden Nihal Candan, geçtiğimiz yıl dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklandıktan sonra cezaevinde psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Peki, Bahar Candan neden tutuklandı? Bahar Candan hangi suçtan, ne zaman tutuklandı?

Bahar Candan neden tutuklandı? Sorusu gündemde ve merak ediliyor. Ailesi, Candan'ın sağlığından endişe ederken, anoreksiya hastası olan Nihal’in hızla kilo kaybettiği ve yemek yemeyi bıraktığı belirtildi. Avukatı, tedavi edilmesi gerektiğini vurgulayarak cezaevi yönetimine başvurdu. Peki, Bahar Candan neden tutuklandı? Bahar Candan hangi suçtan, ne zaman tutuklandı?

Haberin Devamı

BAHAR CANDAN NEDEN TUTUKLANDI?

Bahar Candan, 2020, 2021 ve 2022 yıllarında dolandırıcılık suçlamaları kapsamında yürütülen bir soruşturmada, suç örgütüne üye olma ve suçtan elde edilen mal varlığını aklama iddialarıyla tutuklandı. Bahar Candan'ın ismi, 79 mağdurun yer aldığı bu soruşturmada yer almış ve yapılan incelemeler sonucunda kardeşi Nihal Candan ile birlikte cezaevine gönderilmişti. Candan'ın tutuklanması, söz konusu suçlamalara dayanmakta olup, bu süreçte psikolojik olarak zorlandığı ve sağlık sorunları yaşadığı da aile ve avukatı tarafından dile getirilmiştir.

BAHAR CANDAN HAPİSTE Mİ, TUTUKLU MU?

Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan'ın 'Kara para aklama' ve 'Suç örgütüne üye olma' suçlamalarıyla yargılandıkları davaya bugün devam edildi. Bahar Candan’ın 44 yıla kadar, Nihal Candan ise 24 yıla kadar hapsi talep edilen 21 sanıklı davada ara karar açıklandı. Mahkeme ara kararında sanıkların tutukluluk hallerinin devamına hükmetti.

Haberin Devamı

 

Bahar Candan neden tutuklandı Bahar Candan hangi suçtan, ne zaman tutuklandı

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 tarihinde İstanbul'da doğmuş Türk sosyal medya fenomeni ve televizyon yüzüdür. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan’ın ortanca kızı olan Bahar Candan, aynı zamanda Nihal Candan'ın kız kardeşidir. Son olarak "Doya Doya Moda" isimli moda yarışmasına katılarak, burada da dikkat çekmeyi başarmıştır. 1,76 cm boyunda ve 71 kilo olan Bahar Candan, sosyal medya fenomeni olarak popülerliğini sürdürmektedir.