Magazin Çağlar Ertuğrul meslektaşlarını ‘ti’ye aldı

Çağlar Ertuğrul meslektaşlarını ‘ti’ye aldı

Paylaş
Çağlar Ertuğrul meslektaşlarını ‘ti’ye aldı

Dağ filminde canlandırdığı "Oğuz" karakteriyle adını duyuran ve daha sonra rol aldığı yapımlarla gündeme gelen Çağlar Ertuğrul atilden dönen sayısız ünlüyü görüntülemek için havaalanında bekleyen magazincilerin kendisini karşılamamalarını tiye alarak adeta meslektaşlarına taş attı.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, mizah ve gönderme içeren paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Tatil dönüşü havalimanında video çeken ünlü oyuncu, takipçilerini yine güldürmeyi başardı. Ertuğrul, bu kez ünlülerin tatil dönüşlerine mizahi bir yaklaşımda bulundu. Yakışıklı oyuncu, ünlülerin tatil dönüşü havalimanına muhabirleri çağırdığı halde kameralara yakalanmış numarası yapan ünlüleri ti'ye aldı.

Haberin Devamı
Çağlar Ertuğrul meslektaşlarını ‘ti’ye aldı Dağ filminde canlandırdığı "Oğuz" karakteriyle adını duyuran ve daha sonra rol aldığı yapımlarla gündeme gelen Çağlar Ertuğrul atilden dönen sayısız ünlüyü görüntülemek için havaalanında bekleyen magazincilerin kendisini karşılamamalarını tiye alarak adeta meslektaşlarına taş attı.