Magazin 'Çılgın davulcu' lakabıyla bilinen Ahmet Merih Çelik’ten Tarık Mengüç sürprizi

'Çılgın davulcu' lakabıyla bilinen Ahmet Merih Çelik’ten Tarık Mengüç sürprizi

Paylaş
'Çılgın davulcu' lakabıyla bilinen Ahmet Merih Çelik’ten Tarık Mengüç sürprizi

Geçtiğimiz senelerde paraşütle havada, deniz altında ve kayak yaparken davul çalarak adından söz ettiren ses sanatçısı ve davul virtüözü Ahmet Merih Çelik şimdi yeni projesi için kolları sıvadı. Şarkıcı Tarık Mengüç’le yeni bir projeye start veren Çelik, stüdyo ve klip çalışmalarına başladı.

Asma davulunu deniz altında, havada, karada ve kayak yaparak çalarak gözleri üzerine çeken ve 'çılgın davulcu' lakabıyla bilinen davul virtüözü Ahmet Merih Çelik, şarkıcı Tarık Mengüç ile yeni bir projeye start verdi. Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, “Şakşuka” gibi ünlü şarkıların da bestecisi olan Mengüç’ün, sürpriz bir bestesini seslendirmek için Çelik’e verdiğini duyurdu. Projenin hem stüdyo hem de klip hazırlığı devam etmekte olup, çok yakında müzikseverlerin beğenisine sunulacak.
Ahmet Merih Çelik, ses sanatçılığı kariyerinde “Lapseki Çeşmesi”, “Tekirdağ Karşılaması”, “Şarköy Türküsü”, “Doğum Günü Gaydası”, “Aşk İçin” ve “Malkara Keşan Hoppala Paşam” gibi single çalışmaları ile adından söz ettirmişti. Aynı zamanda asma davul virtüözü olan Ahmet Merih Çelik’in, davulunu ise karada Çanakkale 18 Mart Köprüsü’nden kıtadan kıtaya yürüyerek, havada, deniz altında ve kayak yaparak çalarak söylemesi, hem ulusal basında hem de dünya basınında yer bulmuştu.

Haberin Devamı