MagazinD-Smart'ta film rüzgarı esiyor! Sinemaseverler iki mükemmel yapımı izleyebilecek

D-Smart'ta film rüzgarı esiyor! Sinemaseverler iki mükemmel yapımı izleyebilecek

Paylaş
D-Smart'ta film rüzgarı esiyor! Sinemaseverler iki mükemmel yapımı izleyebilecek

D-Smart'ta bu hafta sonu film rüzgarı esiyor. Sinemaseverler, “Aşk Sana Benzer” ve “Mutlu Aile Defteri” ile iki mükemmel yapımı izleme fırsatı bulacak. Romantizm ve aile bağlarını işleyen bu filmler keyifli saatler sunacak. İşte tüm detaylar...

Sinemaseverler, MovieSmart Türk’te bu hafta sonu iki harika yapım ile buluşuyor. Bunlar; romantizmin doruklara çıktığı “Aşk Sana Benzer” ve aile bağlarının gücünü esprili bir dille anlatan “Mutlu Aile Defteri”. Unutulmaz anlar yaşatacak bu iki film, izleyicilere keyif dolu saatler vaat ediyor. Hafta sonu sinema keyfi için ekran başına geçmeyi unutmayın!

Haberin Devamı

BURAK ÖZÇİVİT VE FAHRİYE EVCEN'LE "AŞK SANA BENZER"!

Romantik dram türündeki “Aşk Sana Benzer” filmi, bu hafta sonu MovieSmart Türk’te izleyicilerle buluşuyor. Başrollerinde Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in yer aldığı filmde Selim Bayraktar ve Yavuz Bingöl gibi usta isimler de rol alıyor. Ege'nin eşsiz manzarasında geçen hikâye, aşkın gücünü ve zorluklarını romantik bir dille izleyiciye aktarıyor. Sinemaseverler için kaçırılmayacak bir yapım!

AİLE BAĞLARININ EN TATLISI: "MUTLU AİLE DEFTERİ"

Usta oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve komedi severlerin favorisi olmaya aday “Mutlu Aile Defteri,” bu hafta sonu MovieSmart Türk’te izleyicilerle buluşuyor. Tuncel Kurtiz, İlker Aksum, Binnur Kaya, Bülent Emin Parlak ve Şebnem Bozoklu gibi başarılı isimlerin yer aldığı film, aile içi ilişkileri eğlenceli ve sıcak bir dille ele alıyor. Kahkahalarla dolu bu keyifli yapım, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Hafta sonunu neşeli geçirmek isteyenler için “Mutlu Aile Defteri” kaçırılmayacak bir seçenek!

Haberin Devamı

D-SMART ABONELERİ İZLEYEBİLECEK

D-Smart aboneleri, aynı zamanda D-Smart GO ile istedikleri zaman izleyebilecek. Kaçırdığınız hiçbir an kalmadan, en sevdiğiniz filmler artık elinizin altında!