MagazinDidem Soydan kimdir? Didem Soydan boyu kaç, kaç yaşında? Didem Soydan hayatı ve biyografisi

Didem Soydan kimdir? Didem Soydan boyu kaç, kaç yaşında? Didem Soydan hayatı ve biyografisi

Paylaş
Didem Soydan kimdir? Didem Soydan boyu kaç, kaç yaşında? Didem Soydan hayatı ve biyografisi

Özellikle son dönemde katıldığı Youtube videosu ile gündeme gelen Didem Soydan kimdir? Birçok izleyici tarafından merak edilmekte ve araştırılmakta. Peki, Didem Soydan boyu kaç, kaç yaşında? Didem Soydan hayatı ve biyografisi

Didem Soydan kimdir? Sorusu, son zamanlarda birçok kişinin gündeminde yer almakta ve bunun yanı sıra Didem Soydan boyu ve yaşı gibi detaylar araştırılmakta. Didem Soydan sosyal medya paylaşımları ve daha birçok farklı detayı ile gündemde yer alıyor. Peki, Didem Soydan boyu kaç, kaç yaşında? Didem Soydan hayatı ve biyografisi

Haberin Devamı

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

Didem Soydan, 3 Nisan 1984 tarihinde İstanbul’da doğmuş, Türk manken, model ve oyuncudur. Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni, baba tarafı ise Arnavutluk kökenlidir. Kariyerine modellik ile başlayan Soydan, üniversite yıllarında çalıştığı Diesel mağazasında Ümit Ünal tarafından keşfedildi ve modellik kariyerine hızlı bir giriş yaptı. İlk olarak La Russie defilesinde podyuma çıktı ve Türkiye'nin ünlü modacıları ile çalışarak hızla tanınan bir isim haline geldi. İstanbul Fashion Week defilelerinde en çok tercih edilen modeller arasında yer aldı.

Didem Soydan kimdir Didem Soydan boyu kaç, kaç yaşında Didem Soydan hayatı ve biyografisi

Modellik kariyerinin yanında Didem Soydan, 2012 yılında oyunculuğa adım atarak televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde de yer aldı. İlk olarak "Uçurum" dizisinde rol aldı ve sonrasında "Aşk Yeniden" gibi popüler dizilerde İrem karakterini canlandırdı. Aynı zamanda "Mutlak Adalet" ve "Bir Hikayem Var" gibi sinema filmlerinde de performans sergiledi.

Haberin Devamı

Didem Soydan, uluslararası modellik kariyerini de başarıyla sürdüren ilk Türk modellerden biridir. 2014 yılında İtalya'nın Verona kentinde düzenlenen Calzedonia Summer Show'da podyuma çıkan ilk Türk model olarak dikkat çekti. 2016 yılında ABD'ye taşınarak kariyerine New York'taki bir modellik ajansıyla devam etmeye başladı. Aynı yıl şarkıcı Cem Adrian'ın "Yalnızlık" şarkısına çektiği klipte rol aldı.

DİDEM SOYDAN BOYU KAÇ?

Didem Soydan'ın boyu 1.75 metredir. Uzun boyu ve dikkat çekici fiziği sayesinde modellik kariyerinde başarılı bir yer edinmiştir.

DİDEM SOYDAN KAÇ YAŞINDA?

Didem Soydan, 3 Nisan 1984 doğumludur. 2024 yılı itibarıyla 40 yaşındadır.