MagazinDilan Polat ne zaman tutuklandı? Dilan Polat hangi tarihte tutuklandı, ne kadar hapiste kaldı?

Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Dilan Polat hangi tarihte tutuklandı, ne kadar hapiste kaldı?

Paylaş
Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Dilan Polat hangi tarihte tutuklandı, ne kadar hapiste kaldı?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, yaklaşık 1 yıl önce kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmıştı. Mahkeme, 40 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan Polat'ın tutukluluğuna son vererek tahliyesine karar verdi. Peki, Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Dilan Polat hangi tarihte tutuklandı, ne kadar hapiste kaldı?

Dilan Polat'ın tutuklanma tarihi merak konusu olmuş durumda. Polat, Marmara Ceza İnfaz Kurumu'nda geçirdiği 9 aylık sürenin ardından serbest bırakılıyor. Cezaevinde kaldığı süre boyunca çeşitli sağlık sorunları yaşadığı ve bu süreçte psikolojik olarak zorlandığı iddia ediliyor. Dilan Polat'ın tutukluluk süreci ve cezaevinde geçirdiği toplam süre, internet üzerinde sıkça araştırılıyor. Peki, Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Dilan Polat hangi tarihte tutuklandı, ne kadar hapiste kaldı?

Haberin Devamı

DİLAN POLAT NE ZAMAN TUTUKLANDI?

Dilan Polat, 1 Kasım 2023 tarihinde İstanbul merkezli olarak gerçekleştirilen operasyon kapsamında gözaltına alındı. Operasyonun ardından, 4 Kasım 2023 tarihinde tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu tarihten itibaren yaklaşık 9 ay boyunca tutuklu olarak yargılanan Polat, geçtiğimiz günlerde tahliye edilerek tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

DİLAN POLAT CEZAEVİNDE KAÇ AY, KAÇ YIL KALDI?

Dilan Polat, 4 Kasım 2023 tarihinde tutuklanarak cezaevine gönderildi ve yaklaşık 9 ay boyunca tutuklu kaldı. Yaklaşık bir yıl sürmesi beklenen tutukluluk süreci, tahliye kararı ile sona erdi. Bu süre zarfında Polat, cezaevinde yaklaşık 9 ay kaldı.