MagazinEda Sakız kimdir? Fenomen Eda Sakız kaç yaşında, nereli? Eda Sakız instagram hesabı ne, boyu, kilosu kaç?

Eda Sakız kimdir? Fenomen Eda Sakız kaç yaşında, nereli? Eda Sakız instagram hesabı ne, boyu, kilosu kaç?

Paylaş
Eda Sakız kimdir? Fenomen Eda Sakız kaç yaşında, nereli? Eda Sakız instagram hesabı ne, boyu, kilosu kaç?

Sosyal medya üzerinde son zamanlarda üretmekte olduğu içerikler ile gündeme gelen içerik üreticisi hakkındaki detaylar merak ediliyor. Peki, Eda Sakız kimdir? Fenomen Eda Sakız kaç yaşında, nereli? Eda Sakız instagram hesabı ne, boyu, kilosu kaç?

Eda Sakız kimdir? Sorusu, fenomen hakkındaki özel bilgileri merak eden kişiler tarafından araştırılıyor. Özellikle son zamanlarda artan takipçi sayısı ile adından söz ettirmeyi başaran dijital içerik üreticisinin boyu ve kilosu da sıklıkla merak edilenler arasında. Peki, Eda Sakız kimdir? Fenomen Eda Sakız kaç yaşında, nereli? Eda Sakız instagram hesabı ne, boyu, kilosu kaç?

Haberin Devamı

EDA SAKIZ KİMDİR?

Eda Sakız, 1 Ocak 1999 tarihinde Mersin'de dünyaya gelmiştir. Aslen Mersinli olan Eda, sosyal medya fenomeni ve şarkıcı olarak tanınmaktadır. Sosyal medya kariyerine 2019 yılında TikTok platformunda paylaştığı eğlenceli videolarla başlamış ve kısa sürede büyük bir takipçi kitlesine ulaşmıştır. Eda Sakız, TikTok’taki başarısını müzik dünyasına da taşıyarak çeşitli single’lar çıkarmıştır. 2020 ve 2021 yıllarında müzik kariyerine adım atan Sakız, İrem Derici ile seslendirdiği "Papatya" şarkısıyla büyük bir çıkış yakalamıştır. Şu an İstanbul’da yaşayan genç fenomen, 1.68 boyunda ve 65 kilogram ağırlığındadır.

Eda Sakız kimdir Fenomen Eda Sakız kaç yaşında, nereli Eda Sakız instagram hesabı ne, boyu, kilosu kaç

EDA SAKIZ KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Eda Sakız, 1 Ocak 1999 tarihinde Mersin'de doğmuştur. Aslen Mersinli olan genç fenomen, şu anda 25 yaşındadır ve kariyerine İstanbul'da devam etmektedir.

Haberin Devamı