MagazinEra7Capone kimdir? Rapçi Era7Capone kaç yaşında, nereli? Era7Capone gerçek adı ne?

Era7Capone kimdir? Rapçi Era7Capone kaç yaşında, nereli? Era7Capone gerçek adı ne?

Paylaş
Era7Capone kimdir? Rapçi Era7Capone kaç yaşında, nereli? Era7Capone gerçek adı ne?

Özellikle son dönemde listelerde üst sıralarda yer almakta olan Era7Capone mahlaslı rapçiye dair birçok detay merak ediliyor. Peki, Era7Capone kimdir? Rapçi Era7Capone kaç yaşında, nereli? Era7Capone gerçek adı ne?

Era7Capone kimdir? Sorusu, hızla çıkış yapan rapçinin hakkındakileri merak eden dinleyicilerin araştırmakta olduğu sorular arasında yer alıyor. Spotify, Youtube Music, Apple Music gibi platformda rap türündeki müzik listelerinde yer almakta olan Era7Capone ve düetleri gündemde. Peki, Era7Capone kimdir? Rapçi Era7Capone kaç yaşında, nereli? Era7Capone gerçek adı ne?

Haberin Devamı

ERA7CAPONE KİMDİR?

Era7Capone, gerçek adı Eray Durmuş olan genç bir rap sanatçısıdır. 2 Nisan 2000 tarihinde Muğla'nın Bodrum ilçesinde doğan Eray, müzik dünyasında hızla yükselmiştir. Kariyerine rap müziğiyle adım atan Era7Capone, Bodrum block, Kan, Para Yapmakta, ve No Cap gibi dikkat çeken parçalarıyla geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmıştır.

Era7Capone kimdir Rapçi Era7Capone kaç yaşında, nereli Era7Capone gerçek adı ne

ERA7CAPONE KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

2000 doğumlu olan Era7Capone, 2024 yılı itibarıyla 24 yaşındadır. Muğla’nın Bodrum ilçesinde dünyaya gelen rapçi, müzik kariyerinde adımlarını hızla atarak Türk rap müzik sahnesinde yerini sağlamlaştırmıştır.

ERA7CAPONE GERÇEK ADI NE?

Era7Capone ismiyle tanınan sanatçının gerçek adı Eray Durmuş'tur. Müzik dünyasında sahne adıyla anılan Durmuş, özellikle gençler arasında popüler hale gelmiştir.