MagazinGelin Evi’ni kim sunacak? Gelin Evi programını hangi sunucu sunacak 2024?

Gelin Evi’ni kim sunacak? Gelin Evi programını hangi sunucu sunacak 2024?

Paylaş
Gelin Evi’ni kim sunacak? Gelin Evi programını hangi sunucu sunacak 2024?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta sunucusu Aslı Hünel oldu. Bu nedenle yerine geçecek olan isim merak ediliyor. Peki, Gelin Evi’ni kim sunacak? Gelin Evi programını hangi sunucu sunacak 2024?

Gelin Evi’ni kim sunacak? Sorusu, Gelinim Mutfakta sunucusunun Aslı Hünel olmasının ardından birçok program izleyicisi tarafından arama motorları üzerinde araştırılıyor. Nursel Ergin, beklenmedik bir şekilde programdan ayrıldı. Ergin'in yerine geçecek yeni sunucu Aslı Hünel oldu. Böylece Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın Aslı Hünel oldu. Peki, Gelin Evi’ni kim sunacak? Gelin Evi programını hangi sunucu sunacak 2024?

Haberin Devamı

GELİN EVİ’Nİ KİM SUNACAK?

Gelin Evi programının yeni sunucusu, televizyon dünyasında pek çok popüler programın sunuculuğunu üstlenen Ezgi Sertel oldu. Gelin Evi programını Ezgi Sertel sunacak. Ezgi Sertel'in sunuculuğunda gerçekleşecek yeni sezonun ilk tanıtımı da izleyicilerle buluştu. Nursel Ergin, beklenmedik bir şekilde programdan ayrıldı. Ergin'in yerine geçecek yeni sunucu Aslı Hünel oldu. Böylece Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın sunucusu Aslı Hünel oldu. Gelin Evi programının yeni sunucusu ise Ezgi Sertel oldu.

ASLI HÜNEL KİMDİR?


Aslı Hünel, 4 Haziran 1977'de İstanbul'da doğmuş bir Türk sanat müziği sanatçısıdır. Sanat dünyasına olan ilgisi, Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başlamış ve genç yaşta şan dersleri alarak kendini geliştirmiştir. Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde sahne alarak adım atan Hünel, 2021'de Cem Küçük ile birlikte "Günaydın Türkiye" programını sunmuş ve ardından "Gelin Evi" adlı sabah kuşağı programında yer almıştır.

Haberin Devamı

Sanatçı, oyuncu Saruhan Hünel'in kardeşidir ve ailesinin kökenleri Arap ve Selanik göçmenlerine dayanmaktadır. 12 Nisan 2018'de iş insanı Savaş Fatin Yurtsever ile evlenmiştir. Ancak, Hünel'in hayatında acı bir kayıp yaşanmış; babası Mehmet Fevzi Hünel, 26 Ekim 2020'de Covid-19 nedeniyle vefat etmiştir.