MagazinGelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? 7 Ağustos Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu!

Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? 7 Ağustos Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu!

Paylaş
Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? 7 Ağustos Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu!

Ekranların sevilen programı Gelinim Mutfakta’nın yeni bölümleri ile izleyiciler araştırmalara devam ediyor. Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? Merak edilmekte. Peki, Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? Sorusu, programın yeniden başlaması ve 6 Ağustos Salı Gelinim Mutfakta yeni bölümün yayınlanması ile birçok kişi tarafından merak edildi. Yeni yarışmacılar, Damla, Ayşenur, Aysun ve Esin oldu. Bu yarışmacılar arasında rekabetin akıbeti izleyiciler tarafından ilgi ile takip ediliyor. Peki, Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? 7 Ağustos Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu!

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta, 7 Ağustos 2024 Çarşamba günü Ayşenur gelin oldu.

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU KİMDİR?

Nursel Ergin, beklenmedik bir şekilde programdan ayrıldı. Ergin'in yerine geçecek yeni sunucu Aslı Hünel oldu. Böylece Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın Aslı Hünel oldu. Aslı Hünel daha öncesinde "Gelin Evi" programında sunuculuk yapmış ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu 7 Ağustos Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu

GELİNİM MUTFAKTA DÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

Dün yayınlanmakta olan bölümde Damla ve Esin -2 puan aldı. Gün birincisi ise 17 puanla ile Damla oldu. Gelinim Mutfakta 5 Ağustos 2024 Pazartesi günü Damla oldu.

GELİNİM MUTFAKTA NURSEL ERGİN NEDEN YOK?

Nursel Ergin, Gelinim Mutfakta programının sunuculuğundan ayrılmıştır. Bu nedenle Nursel Ergin yeni sezonda Gelinim Mutfakta sunucusu olarak yer almamaktadır.

Haberin Devamı