Günay Kosova hayatını kaybetti

Yeşilçam'da çok sayıda yapımda yer alan yönetmen Günay Kosova, 82 yaşında hayatını kaybetti. Kosova, uzun süredir Alzheimer hastalığıyla mücadele ediyordu.
AA
Film Sanayii ve Tüm Sanatçıları Güçlendirme Vakfı'ndan yapılan açıklamaya göre; uzun süredir Alzheimer hastalığıyla mücadele eden ve Kayışdağı Darülaceze'de kalan Günay Kosova, dün akşam hayata gözlerini yumdu.
Usta yönetmen, bugün Sultanbeyli'de ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
Set amiri, senarist, yapımcı ve yönetmen kimliğiyle bin 700 filmde çalışan Günay Kosova; 'Yarasa Adam Betmen', 'Çikolata Tarlası' ve 'Tam İsabet' gibi filmleriyle biliniyordu.
Hastalıklara karşı şifa kaynağı, virüs ve bakterilere karşı bağışıklık sistemini güçlendiriyor! Dağdan toplanıyor, kilosu 10 bin TL'ye satılıyor
8 ayda tam 33 kilo verdi! 96 kilodan 62'ye düştü: Mum gibi erimenin sırrı meğer gözümüzün önündeymiş
Isıtıp ısıtıp için! Buruş buruş daralmış damarları genişletiyor: Kemiklere kolajen banyosu yaptırıyor
Suda bekletip bardak bardak için! Tığ gibi zayıflamak isteyen günlük tüketsin: Bel, basen ve karındaki yağları mıknatıs gibi çekiyor
8 ayda tam 33 kilo verdi! 96 kilodan 62'ye düştü: Mum gibi erimenin sırrı meğer gözümüzün önündeymiş