MagazinHasret bitiyor: Yeni sezon için geri sayım başladı!

Hasret bitiyor: Yeni sezon için geri sayım başladı!

Paylaş
Hasret bitiyor: Yeni sezon için geri sayım başladı!

Kanal D’deki ‘İnci Taneleri’nin yeni sezon ilk bölümü 10 Ekim Perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı dizinin yeni fragmanında oyuncular Göcek’te görülürken, Azem’in (Yılmaz Erdoğan) gösterişli bir yatta “Verdiğim bir sözü ben asla unutmam. Görüşeceğiz, sözüm söz” cümleleri merak uyandırdı.

HAFTAYA EKRANDA

Haberin Devamı

Kanal D’de geçen yıl ekrana damgasını vuran, Yılmaz Erdoğan’ın (Azem) hem yazıp hem oynadığı ‘İnci Taneleri’ yeni sezonda da çok konuşulacak.

AŞK VE CİNAYET

Geri sayım başladı. İlk bölüm; 10 Ekim akşamı. Aşk, cinayet, gerilim ve ihanet dolu bir sezonun işaretlerini veren tanıtım filminin fragmanı kafaları karıştırdı. ‘Azem’in Göcek’in koylarında, gösterişli bir yatta “Verdiğim bir sözü ben asla unutmam. Görüşeceğiz, sözüm söz” cümlesi, dramatik gelişmelerin yaşanacağının sinyalini verdi.

ZENGİN KADRO

Hazar Ergüçlü (Dilber), Selma Ergeç (Piraye), Güven Kıraç (Kasım), Yasemin Baştan (Nergis), Mustafa Yıldıran (Zahir) ve Kubilay Aka (Cihan) gibi önemli isimlerin rol aldığı ‘İnci Taneleri’ne Bestemsu Özdemir de dahil oldu. ‘Semiramis’ karakteri için saçlarını sarıya boyatıp imaj değişikliğine giden Bestemsu Özdemir’in dizide nasıl bir rol alacağı merak ediliyor.

Haberin Devamı