MagazinHepimiz köfte dudaklı olmak zorunda değiliz

Hepimiz köfte dudaklı olmak zorunda değiliz

Paylaş
Hepimiz köfte dudaklı olmak zorunda değiliz

Şarkıcı Gizem Tuncer sosyal medyanın herkesin üzerinde bir güzellik baskısı yarattığını söylüyor. Tek tipleşmeyi doğru bulmadığını vurgulayan şarkıcı, "Artık sadece kadınlar değil, erkekler de yapıyor. Kime baksam Brad Pitt" diyor.

Yeni şarkısı ‘Benim Hatam’la dinleyiciyle buluşan şarkıcı Gizem Tuncer ile buluştuk. Hem yeni şarkısını hem de hayatı konuştuk. Gizem’in her zamanki dobralığı üzerindeydi.

Haberin Devamı

SEVGİLİM ADAMIN DİBİ OLSUN

Gizem nasılsın, her şey yolunda mı?

Gayet iyiyim. Üretim dönemimdeyim. Mutlu ve huzurluyum. En önemlisi de sağlık. O da şükür yerinde.

Hepimiz köfte dudaklı olmak zorunda değiliz

Epey sevildi ve ses getirdi yeni şarkın. İsmi de ilginç. ‘Benim Hatam’ diyorsun şarkında. Neymiş peki senin hatan?

Çok hatam var. Herkes gibi. Herkes, her an hata yapabilir ama bilerek ama bilmeyerek. Önemli olan farkında olmak. ‘Benim Hatam’ inanılmaz keyifli bir eser. Bir Mert Çodur şarkısı. Kendisiyle uzun zamandır bir şeyler yapmak istiyorduk. Şarkı çok iyi gidiyor. Birçok listede Top 20’deyiz.

Dönüşler iyi yani?

Çok iyi ama işte her şeyde olduğu gibi şarkıları da çabuk tüketiyoruz. Çok kıymeti kalmadı bir şeylerin. Mesela bugün bir adam sosyal medyadan Madonna’ya ‘n’aber lan’ diyebiliyor ya da ana avrat çok rahat küfür yazabiliyor. Eskiden Zeki Müren’e mektup yazsan verecek mi postacı derlermiş. Eskiler ulaşılmazmış. Bize çabuk ulaşabilmeleri değerimizi azaltıyor.

Haberin Devamı

Sence sesin mi, görsel yanın mı daha güçlü?

Tabii ki sesim. Sesin olmadığı yerde görselliğin anlamı yok. İnsanlar bizi dinliyor diye şarkı yapıyoruz, izlesinler diye değil. Ama tabii ki bu işi yapınca kendine de bakacaksın.

Hepimiz köfte dudaklı olmak zorunda değiliz

Eski kilolu günlerini düşününce ne hissediyorsun?

Aynadaki yeni Gizem’den memnunum. Bazen çok fitim, bazen değilim. Bir daha o eski astronomik kilolarıma dönmeyi asla istemiyorum. 92’yi gördüm çünkü ben tartıda. Günde 30 yumurta yiyor ve başka hiçbir şey yemiyordum. Biraz daha sürse gıdaklayacaktım.

Evdekiler yerken sen çok zorlanıyordun o halde?

Hem de ne biçim. Bir de ben aşırı etçiyim. Bir akrabamı yağda pişirip getirseler et diye yerim vallahi. Şaka bir yana ete lavaşa bayılırım. Son derece iştahlıyım.

Kilolu olduğun zamanlarda psikolojik baskı yaşadığın oldu mu?

Çook fazla. Bıkıyorsun bir süre sonra. Ama o baskıcı insanlara önerim şu: Şişman insanlara diyet tarifi vermekten, “Yüzün çok güzel, zayıfla” demekten, lokmasını saymaktan, doktor önermekten vazgeçin. Çocukken sırf şişmanım diye benimle oynamadıklarını biliyorum.

Estetik var mı sende?

Haberin Devamı

Burnum çok kötüydü. Yaptırdım. O da yamuk oldu. Hiç memnun değilim. Doktoruma aşırı kızgınım. İğrenç bir insan olduğunu düşünüyorum. Bir kez kendisiyle Nişantaşı’nda karşılaştık. Bana ‘n’aber?’ dedi. “Bana bak abi, seni döverim, dua et parçalamadım seni” dedim. Ve burnum o kadar yamuktu ki ikinci ameliyatı oldum. Maddi manevi, psikolojik kaybım çok büyük oldu. Nefes de alamıyorum, pişmanım. Bir daha estetik mi? Tövbeler olsun. Yaşlanırsam bilmiyorum ama şu an botoksum bile yok. Kaşlarımı dahi aldırmıyorum, o kadar korkuttu burun beni.

Hepimiz köfte dudaklı olmak zorunda değiliz

HERKESİN TEK TİPE DÖNMESİ BERBAT BİR ŞEY

Çok güzel, hatta mükemmel görünme çabasını insanlar neden abarttı sence?

Filtreli insanlar ve sosyal medya sağ olsun. Herkesin üzerinde bir baskı oluşturuyor bu durum. Ben kendi adıma tek tipleşmeyi hiç doğru bulmuyorum. Hepimiz köfte dudaklı değiliz, olmak zorunda da değiliz. Geçen bir AVM’de etrafıma bakınıyorum, herkes birbirinin aynı. Berbat bir durum.

Sen sosyal medyada fotoğraflarınla hiç oynamıyor musun cidden?

Haberin Devamı

Ya ben değil ama ablamın bir arkadaşı var, o hep benim fotoğraflarıma filtre yapıyor ve beni resmen sincapa benzetiyor. Küçük bir fareymişim ya da bir kedi yavrusuymuşum gibi. Kimi kandırıyoruz ki! Artık sadece kadınlar değil, erkekler de yapıyor. Kime baksam Brad Pitt.

Oyuncu Aslı Bekiroğlu, hoşlandığı erkek tipini barzo ve dağ ayısı tarzında diye açıkladı. Sen nasıl erkeklerden hoşlanırsın?

Barzo ve dağ ayısı asla olamaz. Bazılarının çok hoş bulduğuna ben kirli çorabımı bile atmam. Ben entelektüel, zeki, esprili insanları severim. Para çok önemli değil. Benden daha zengin olsun diye bir ısrarım yok. Görmediğim bir şey yok çok şükür. Birini bulsak da bu akşam yemeğini bedavaya getirsek diyenlerden değilim. Koşulları benim kadar olsun yeter. Bir de bu devirde adam gibi birini bulmak çok zor o yüzden olursa eğer bir sevgilim; adamın dibi, adamın hası olsun.

Hepimiz köfte dudaklı olmak zorunda değiliz

AŞIK DEĞİLİM KİMSEYİ BEĞENMİYORUM

Aşık mısın şu an?

Asla değilim ve bu durumdan aşırı memnunum. Hiç kimseyi de beğenmiyorum. İyi bir duyguymuş kimseyi beğenmemek. Kafam rahat. Ben devamlı birilerini severim çünkü. Bu durumu ilk kez yaşıyorum. Çok iyiymiş. Aşkın her halini tattım. Karşılıklı, karşılıksız, platonik… Her durumda çok yakıcı.

Haberin Devamı

ANNE OLMA HAYALİM YOK

Anne olma hayalin var mı?

Vallahi ne her kadın evlenmek zorunda ne de çocuk yapmak zorunda. Anne olarak da kendimi hayal etmedim.

Ama baban Mahmut Tuncer’in en büyük hayali torun sevmekmiş.

Ablam yapsın. Sevsinler… İki kızları var, tek sorumluluk bende değil. (Gülüyor)

Hepimiz köfte dudaklı olmak zorunda değiliz

Babandan çekinir misin?

Asla. Babam korkulacak biri değil ki. Sadece saygı duyarım ve çok severim. Hiç çekinmem. Ondan çekineceğim bir şey de yapmam. Biz, birbirimizin her şeyini biliriz. Sevgilim olsa bile söylerim. Tanıştırırım.

Gelenek göreneklerine bağlı bir baba olunca insan farklı düşünebiliyor?

Yoo! Doğulu insanlar da son derece sevecen, anlayışlı. Gelenekçi bir yapısı var ama ben de her gün koluma başka bir adamı takıp karşısına çıkarmıyorum herhalde. Daha hiçbir adamı babamın karşısına çıkarmadım zaten. Çıkaracağım kişi hayatımı birleştireceğim kişi olur.

Baban bu işten çok para kazanmış mı?

Benim babam çok zengin bir adam değil. Ama güzel işler yapmış ve sesiyle, helal para kazanmış. Babamla gurur duyuyorum, şahane bir adam.

YALAKA İNSANLAR BENİ KORKUTUR

Seni ne tür insanlar rahatsız eder?

Kibirli ve olduğu gibi olmayan, yalaka, dedikoducu, çıkarcı, içten pazarlıklı insanlar beni çok korkutur.

Tutumlu biri misin?

Çok savurganım, en çok da yemeğe harcıyorum. Aklım fikrim yemekte. Bir de yemeğe gidince hep ‘bendensiniz, yiyin için’ moduna giriyorum.