MagazinKadir Ezildi evleniyor mu, kiminle evleniyor? Kadir Ezildi sevgilisi kim, adı ne? Kadir Ezildi’nin nişanlısı kimdir?

Kadir Ezildi evleniyor mu, kiminle evleniyor? Kadir Ezildi sevgilisi kim, adı ne? Kadir Ezildi’nin nişanlısı kimdir?

Paylaş
Kadir Ezildi evleniyor mu, kiminle evleniyor? Kadir Ezildi sevgilisi kim, adı ne? Kadir Ezildi’nin nişanlısı kimdir?

Ekranlarına sevilen yüzü Kadir Ezildi’nin sevgilisi bir süredir gündemde yer alıyor ve kiminle nişanlandığı Kadir Ezildi sevgilisi kim, adı ne? Sorusu ile araştırılıyor. Peki, Kadir Ezildi evleniyor mu, kiminle evleniyor? Kadir Ezildi’nin nişanlısı kimdir?

 

Kadir Ezildi evleniyor mu, kiminle evleniyor? Sorusu, sosyal medya üzerinde gündeme gelen görüntüler nedeniyle gündeme bomba gibi düştü. En Hamarat Benim programının sevilen sunucusu Kadir Ezildi hakkında birçok kez evlilik iddiaları gündeme gelmişti. Peki, Kadir Ezildi evleniyor mu, kiminle evleniyor? Kadir Ezildi sevgilisi kim, adı ne? Kadir Ezildi’nin nişanlısı kimdir?

Haberin Devamı

KADİR EZİLDİ EVLENİYOR MU, KİMİNLE EVLENİYOR?

En Hamarat Benim programının popüler sunucusu Kadir Ezildi, bir süredir gizli tuttuğu sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlandı. Aile arasında gerçekleşen tören, Ezildi'nin takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Buna göre Kadir Ezildi henüz evlenmedi fakat Gamze Türkmen ile nişanlandı. İlerleyen günlerde konu hakkında açıklama yapması beklenen Kadir Ezildi’nin evlilik planları hakkında da konuşması bekleniyor.

Kadir Ezildi daha öncesinde konu hakkında suskunluğunu korumuş ve çok fazla açıklama yapmamıştı. Aile arasında gerçekleşen törenden görüntüler paylaşan Ezildi, takipçilerini şaşırttı.

KADİR EZİLDİ SEVGİLİSİ KİM?

Kadir Ezildi’nin sevgilisi ve nişanlısı Gamze Türkmen’dir. Kadir Ezildi dün gerçekleştirdiği söz ile birlikte Gamze Türkmen ile nişanlanmıştır. Gamze Türkmen aslen Erzurum'lu ve Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur.

Haberin Devamı

Kadir Ezildi, bir süredir Erzurum'da yaşayan Gamze Türkmen ile gözlerden uzak bir ilişki sürdürüyordu. Kadir Ezildi, evlilik yolunda ilk adımı atarak dün akşam aile arasında söz töreni yaptı. Söz töreninde beyaz kıyafetler tercih eden Ezildi, Instagram hesabından her anı paylaştı ve geleneklere uygun bir tören gerçekleştirdi. Takipçileri, tören için "Tam olması gerektiği gibi" ve "Bir ömür boyu mutlu olun" gibi yorumlar yaptı.