MagazinKızılcık Şerbeti 66. bölüm sezon finali full part tek parça izle!

Kızılcık Şerbeti 66. bölüm sezon finali full part tek parça izle!

Paylaş
Kızılcık Şerbeti 66. bölüm sezon finali full part tek parça izle!

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kızılcık Şerbeti'nde sular durulmuyor. Doğa ve Fatih'in hayatlarının birleşmesiyle ailelerin yaşadığı sorunlar seyirciyi ekrana kilitliyor. Başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu ve Müjde Uzman gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin 66. son bölümü yayınlandı. İşte, Kızılcık Şerbeti 66. bölüm full part tek parça izle!

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin 66. bölümü birçok kişi tarafından araştırılıyor. Fatih ve Doğa'nın aileleri arasında yaşanan tartışmalar ve kontrol edemedikleri gelişmeler heyecanla takip ediliyor. İşte, Kızılcık Şerbeti 66. bölüm...

Haberin Devamı

KIZILCIK ŞERBETİ 66. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti'nin 2. Sezon Finali Bölümünde: Nilay’ın öğrendiği gerçeği Pembe ile paylaşması Pembe’nin dünyasını başına yıkar. Görkem’le konuşarak işi bir an önce kimse duymadan sonlandırmak istese de Görkem buna yanaşmaz ve karşı atağa geçer. Pembe çaresiz ve üzgündür. Hem Ömer’e hem Görkem’e bilenmiştir. Kıvılcım ve Ömer, dolandırıcılık olayından dolayı çok üzgün olan Sönmez’e moral vermek için ona bir gemi seyahati hediye ederler. Kıvılcım’ın parti sonrasında Rüzgar’ın yaptığı jeste karşılık vermek isteyen Nursema, onu bir tekne gezisine davet eder. İkili baş başa mutlu bir gün geçirirler. Rüzgar, Nursema’ya evlenme teklif etmeye karar verir. Doğa ve Giray’ın ilişkisi artık iyice ilerlemiş, Doğa da kendini akışa bırakmıştır. Ömer ve Kıvılcım’ın Abdullahlar’a yemeğe geldikleri akşam herkesin sinirleri gergindir ve ufak bir kıvılcım büyük bir yangına dönüşür.

Haberin Devamı

KIZILCIK ŞERBETİ 66. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.