MagazinMasterChef Bedri usta kimdir? MasterChef konuğu Bedri usta kaç yaşında, nerelidir?

MasterChef Bedri usta kimdir? MasterChef konuğu Bedri usta kaç yaşında, nerelidir?

Paylaş
MasterChef Bedri usta kimdir? MasterChef konuğu Bedri usta kaç yaşında, nerelidir?

Ekranların sevilen programın Masterchef’de tüm heyecan, yeni bölümler ile kaldığı yerden devam ediyor ve programa konuk olan isimler araştırılıyor. Peki, MasterChef Bedri usta kimdir? MasterChef konuğu Bedri usta kaç yaşında, nerelidir?

MasterChef Bedri usta kimdir? Sorusu, son bölümde ekrana gelmekte olan ve MasterChef Bedri usta olarak bilinmekte olan kişinin kim olduğunu merak eden izleyiciler tarafından merak edilmekte. Programda yer almakta olan Bedri Usta tarifleri ve dikkatleri üzerine çekti. Peki, MasterChef Bedri usta kimdir? MasterChef konuğu Bedri usta kaç yaşında, nerelidir?

Haberin Devamı

MASTERCHEF BEDRİ USTA KİMDİR?

MasterChef Bedri usta ünlü bir kebap ustasıdır. MasterChef programına konuk olarak katılan ve ustalığıyla tanınan Bedri Usta, gerçek adıyla Bedrettin Aydoğdu, 1970 yılında Mardin'de doğmuştur. Türk mutfağının en usta kebapçılarından biri olarak bilinen Bedri Usta, hayatına zorluklarla başlamış, ama azmi ve yeteneği sayesinde kendini Türkiye'nin önde gelen kebap ustaları arasına yerleştirmiştir.

 

MasterChef Bedri usta kimdir MasterChef konuğu Bedri usta kaç yaşında, nerelidir

Bedri Usta, henüz genç yaşlarında Adana'da bir sokakta kebap tablası açarak kebap sanatına adım atmıştır. 1992 yılında, kardeşleriyle birlikte Adana Yüzevler Kebapçısı'nı kurarak profesyonel iş hayatına başlamıştır. Kendi kebapçısını kurma yolunda geçirdiği zorlu süreçler, onun azim ve başarı hikâyesinin önemli bir parçasıdır. İstanbul’a ilk gelişinde, zor şartlar altında hayatını sürdürmek zorunda kalan Bedri Usta, kazancını Laleli'de çalışarak sağlarken, geçimini sürdürmekte güçlük çektiği dönemlerde köprü altında uyumak zorunda kalmıştır. Ancak bu zorlu şartlar, onun hayallerinden vazgeçmesini engellememiştir.

Haberin Devamı

Bedri Usta, biriktirdiği paralarla Adana'ya dönmüş, 14 yaşında evlenerek dört çocuk sahibi olmuştur. Daha sonra İstanbul'a geri dönüp sokakta dürüm satmaya başlamış ve kazandığı parayla işini büyüterek küçük bir dükkân açmıştır. İstanbul’daki ilk şubesini Kadıköy'de açarak kebapçılıkta önemli bir başarı yakalamıştır.