Mehmet Günsür'ün Serenay Sarıkaya ve Nehir Erdoğan'la öpüşme rekoru

Fi dizisinde balerin Duru'yu canlandıran Serenay Sarıkaya ve Nilay rolündeki Nehir Erdoğan'la öpüşen Mehmet Günsür öpüşme rekoru kırdı
Fi dizisinin son bölümüne Mehmet Günsür’ün, Serenay Sarıkaya ve Nehir Erdoğan ile olan öpüşme sahnesi damga vurdu. Mehmet Günsür’ün canlandırdığı ‘Deniz’ karakteri eski ve yeni sevgilisi arasında kaldı. Hem Duru’nun (Serenay Sarıkaya) hem de Nilay’ın (Nehir Erdoğan) aşkına karşılık verdi.
MEHMET GÜNSÜR: EŞİM DİZİYİ ZEVKLE İZLİYOR DEMİŞTİ
Mehmet Günsür 11 yıllık eşi, 3 çocuğunun annesi İtalyan Katerina Mongio’nun bu sahnelerden rahatsız olmadığını söyleyip “Eşim diziyi zevkle izliyor. Öpüşme sahneleri işimin parçası” demişti.

"BİZDE SORUN OLMAZ"
Oyuncu Kerem Bürsin ile 2.5 yıldır aşk yaşayan Serenay Sarıkaya “Sevgiliniz bu sahneleri kıskanmıyor mu?” sorusuna şu cevabı vermişti: “Kerem de oyuncu. Biz profesyoneliz. Erkek arkadaşım işime asla karışmaz. Tersine destek olur.”

Nehir Erdoğan ise 2 yıl evli kaldığı Ahmet Sesigürgil’den Ocak 2017’de boşandı. Ara verdiği oyunculuğa ‘Fi’ dizisiyle dönüş yaptı.

Fi dizisinin yeni sezonu Çi'de karakterler ters köşe yapacak
Fi dizisinin 2. sezonu Çi 3. bölüm fragmanı yayınlandı!
Fi yeni sezon Çi'ye Irmak Ünal transfer oldu
Fi Çi Pi hayranlarına kötü haber! Bu sezon bitiyor
Mehmet Günsür İstanbul-Roma arası 120 kez uçtu
İbn-i Sina'nın siğil formülü! Çiçek gibi çözüm: Cilt lekelerinin kökünü kazıyor
Altın kadar değerli! Püskülünü çöpe atan bin pişman oluyor, yiyenin vücuduna hastalık girmiyor
Mide ekşimesini bıçak gibi kesiyor! Evde yapıp kaşık kaşık tüketin: Probiyotik zengini besin
Her gün ayıla bayıla yiyoruz ama damarları bitiriyor
40 yıllık sütçünün maya tarifi! Evde yoğurt mayası nasıl yapılır? Maya yapmanın püf noktası