MagazinMert Öcal kimdir? Model ve oyuncu Mert Öcal evlendi mi, kiminle evlendi? Mert Öcal kaç yaşında, nereli?

Mert Öcal kimdir? Model ve oyuncu Mert Öcal evlendi mi, kiminle evlendi? Mert Öcal kaç yaşında, nereli?

Paylaş
Mert Öcal kimdir? Model ve oyuncu Mert Öcal evlendi mi, kiminle evlendi? Mert Öcal kaç yaşında, nereli?

Survivor All Star 2022’nin dikkat çeken ismi olarak bilinen Mert Öcal hakkındaki detaylar, evlilik haberinin ardından merak ediliyor. Peki, Mert Öcal kimdir? Model ve oyuncu Mert Öcal evlendi mi, kiminle evlendi? Mert Öcal kaç yaşında, nereli?

Mert Öcal kimdir? Sorusu, Eylül 2022'de aile arasında düzenlenen törenle evlilik yolunda ilk adımı atan Mert Öcal (42) ile kendisinden 15 yaş küçük Sude Burcu ile evlenmesinin ardından takipçileri, izleyicileri ve magazin gündemi tarafından merak edildi. Peki, Mert Öcal kimdir? Model ve oyuncu Mert Öcal evlendi mi, kiminle evlendi? Mert Öcal kaç yaşında, nereli?

Haberin Devamı

MERT ÖCAL KİMDİR?

Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da doğmuş Türk model ve oyuncudur. Kariyerine modellik yaparak adım atan Öcal, 2004 yılında "Best Model of Turkey" seçildikten sonra uluslararası arenada da başarısını kanıtlayarak "Best Model of The World" ödülünü kazanmıştır. Bu başarılarının ardından modellik kariyerini sürdürmenin yanı sıra, yurt içi ve yurt dışında pek çok katalog çekimi ve defilede yer almıştır. Modellik kariyerine paralel olarak oyunculuğa da adım atan Mert Öcal, birçok başarılı dizi ve projede yer almıştır.

Mert Öcal kimdir Model ve oyuncu Mert Öcal evlendi mi, kiminle evlendi Mert Öcal kaç yaşında, nereli

Televizyon dünyasında "Yabancı Damat," "Aşk Yeniden," "Arka Sokaklar" gibi popüler dizilerde roller alarak dikkat çeken Mert Öcal, aynı zamanda Survivor yarışmasındaki performanslarıyla da adından sıkça söz ettirmiştir. 2020 yılında Survivor Ünlüler takımında yarışan Öcal, 2022 yılında ise "Survivor: All Star" yarışmasında bir kez daha mücadele etmiştir.

Haberin Devamı

MERT ÖCAL KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Mert Öcal, 29 Eylül 1982 doğumlu olup, 2024 itibarıyla 42 yaşındadır.

MERT ÖCAL EVLENDİ Mİ, KİMİNLE EVLENDİ?

Survivor All Star 2022'ye aşklarıyla damga vuran Mert Öcal ve Sude Burcu evlendi. Eski Survivor yarışmacıları ikiliyi yalnız bırakmadı. Mert Öcal (42) ile kendisinden 15 yaş küçük Sude Burcu ile evlendi.