MagazinMuhteşem veda!

Muhteşem veda!

Paylaş
Muhteşem veda!

Kanal D’nin üç sezondur ekranlara damga vuran dizisi Yargı 95’inci bölümüyle final yaptı.

Önceki akşam ‘Yargı Veda’ adıyla Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde bir gece düzenlendi. Dizi oyuncuları, alkışlar eşliğinde kırmızı halıdan yürüyerek alana girdi. Başroldeki Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’na sevenleri büyük ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

‘GURUR DUYUYORUM’

Organizasyonun geliri deprem bölgesindeki gençlerin eğitimi için Türk Eğitim Vakfı’na (TEV) bağışlandı. Pınar Deniz “Gurur duyuyorum bizimle. İyi ki ‘Yargı’ var” dedi. Kaan Urgancıoğlu “Bir veda ve yas ile bir kutlama arasında sıkışmış hissediyorum” diye konuştu. Senarist Sema Ergenekon ise gözyaşlarına hâkim olamayarak seyircilere teşekkür etti.

DÜNYA İZLEDİ

Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı “Muhteşem bir hikâyenin sonuna geldik. ‘Yargı’ sadece Türkiye’de değil, dünyada birçok ülkede merakla izlendi. Bu kadar sevilmesi bize gurur veriyor” diye konuştu.

RAKAMLARLA ‘YARGI’

Üç sezon boyunca dizide 7125 kez “Savcım” sözü geçti. 180 kişilik teknik ekip, 266 oyuncu ve 60 bin 472 figüran çalıştı. 54 cinayet çözüldü, 220 karakter diziye veda etti. Çekimler 12 sabit mekân dışında 580 mekânda gerçekleşti.

Haberin Devamı