MagazinMüzik dolu akşamlar Kanal D'de 'Çok Akustik' ile başlıyor!

Müzik dolu akşamlar Kanal D'de 'Çok Akustik' ile başlıyor!

Paylaş
Müzik dolu akşamlar Kanal D'de 'Çok Akustik' ile başlıyor!

Evini ünlü sanatçılara açarak, şarkılar eşliğinde çarpıcı sohbetlere imza atan Ercan Saatçi’nin ‘Çok Akustik’ programı başlıyor. Saatçi’nin ünlü dostlarını ağırladığı program yaz boyunca izleyiciyle buluşacak.

Kanal D, birbirinden keyifli yapımları ekrana getirmeye devam ediyor. ‘Yalan’ dizisi ve Mehmet Ali Erbil’in sürpriz projesiyle yaz sezonuna hızlı bir giriş yapan Kanal D, eğlence programı ‘Çok Akustik’in duyurusunu yaptı.

Haberin Devamı

Müzisyen ve yapımcı Ercan Saatçi’nin ünlü isimleri ağırladığı program, her cumartesi 00.15’te  seyirciyle buluşacak.

Sanatçı, bu sezon Sıla, Şevval Sam, Oktay Kaynarca, Yavuz Bingöl, Ayta Sözeri, Diren Polatoğulları, Hüseyin Turan, Kubat, Öykü Gürman, Merve Özbey, Ziynet Sali, Barış Falay ve Fırat Tanış gibi isimleri ağırlayacak.

Evini ünlü sanatçılara açarak, şarkılar eşliğinde çarpıcı sohbetlere imza atan Saatçi’nin sunacağı yapımın tanıtımı müzik dolu akşamların müjdesini verdi.

'ÇOK AKUSTİK' NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tanıtımıyla sıcak bir sohbetin ve müzik dolu akşamların müjdesini veren “Çok Akustik”, 7 Haziran Cuma akşamından itibaren her cuma saat 00.15’te Kanal D’de ekrana gelecek.

Ercan Saatçi'nin sunduğu Çok Akustik programının yeni bölüm konuğu Atakan Çelik ve Safa Sarı oluyor. Müzisyen ve yapımcı Ercan Saatçi’nin sunuculuğunu yaptığı “Çok Akustik” programında her bölümde ayrı bir ünlü ismi ağırlayacak, sohbet ve müzik bir arada olacak. Çok Akustik Kanal D’de!

Haberin Devamı