Magazin'Nafaka sorunum yok'

'Nafaka sorunum yok'

Paylaş
'Nafaka sorunum yok'

Tuğba Altıntop (1996-2003) ve Ceren Kaplakarslan’la (2014- 2017) evlenip boşanan Rafet El Roman (56) nafaka sorunu yaşamadığını söyledi.

İki kızı ve bir oğlu olan şarkıcı, eski eşlerine kendisinin baktığını belirterek “Benim nafaka gibi bir problemim yok. Zaten ben bakıyorum çocuklarımın annelerine. Onlara severek bakıyorum, ihtiyaçlarını karşılıyorum. Bunu onlar da inkâr etmez” dedi.

Haberin Devamı

‘KADINDAN KADINA KOŞMAK YORUCU’

‘Çapkın’ yakıştırmaları ile ilgili “Bilmediğim bir çocuğum var mı yok mu bilmiyorum. Ama öyle bir şey karşıma çıkarsa kesin ona da sahip çıkarım” açıklamasını yaptı. Roman şöyle devam etti: Benim en büyük heyecanım ve kalp atışlarım karşı cinse olan hayranlığım ve düşkünlüğümdür. Artık genç kızlar bakmıyor bana, yaşlanıyorum herhalde. Kadından kadına koşmak büyük yorgunluk ama iyi hayat arkadaşınız varsa çok güzel vakit geçirip hayatın tadını çıkartırsınız. Ünlü şarkıcı magazin dünyasındaki evlilikleri de gerçekçi bulmadığını belirterek “Magazin dünyasında evlenen evlenene. Sanki biraz gösteriş evlilikleri gibi geliyor” dedi.

 Nafaka sorunum yok

Rafet El Roman kendinden 24 yaş küçük Yasemin Gergeç ile birlikte.

Haberin Devamı