MagazinThe Boys 5. sezon ne zaman? The Boys yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak? İşte The Boys 5. sezon tarihi!

The Boys 5. sezon ne zaman? The Boys yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak? İşte The Boys 5. sezon tarihi!

Paylaş
The Boys 5. sezon ne zaman? The Boys yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak? İşte The Boys 5. sezon tarihi!

The Boys, süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçmekte olan ekranların dikkat çekici dizi olarak gündemde yer alıyor. Peki, The Boys 5. sezon ne zaman? The Boys yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak?

The Boys 5. sezon ne zaman? Sorusu, ekranların sevilen dizisinin yeni sezonunu merak etmekte olan izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulatılıyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan ve “The Boys” olarak adlandırılan bir grubun dizisi, izleyiciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Peki, The Boys 5. sezon ne zaman? The Boys yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak?

Haberin Devamı

THE BOYS 5. SEZON NE ZAMAN?

“The Boys” dizisinin 5. sezon çekimlerinin Kasım 2024'te başlayıp 2025 yılının ortalarına kadar süreceği belirtiliyor. Dizinin yaratıcısı tarafından yapılan açıklamaya göre, 5. sezonun 2026 yılının ilk yarısında izleyiciyle buluşması planlanıyor. Senarist Eric Kipke, final sezonunun bol kanlı, destansı ve ıslak olacağını ifade etti. Ayrıca, “The Boys”un bir spinoff'u olan “Gen V”nin ikinci sezonu da 2025 yılının sonlarında Amazon Prime Video’da yayınlanacak.

THE BOYS OYUNCU KADROSU

Antony Starr (Homelander)

Karl Urban (Billy Butcher)

Jack Quaid (Hughie Campbell Jr)

Laz Alonso (Marvin)

Tomer Capone (Frenchie)

Erin Moriarty (Annie January)

Cameron Crovetti (Ryan)

Colby Minifie (Ashley Barrett)

Chace Crawford (The Deep)