MagazinYalı Çapkını Sinan kimdir? Yalı Çapkını Sinan (Cem Söküt) gerçek hayatta kim, hangi oyuncu?

Yalı Çapkını Sinan kimdir? Yalı Çapkını Sinan (Cem Söküt) gerçek hayatta kim, hangi oyuncu?

Paylaş
Yalı Çapkını Sinan kimdir? Yalı Çapkını Sinan (Cem Söküt) gerçek hayatta kim, hangi oyuncu?

Yalı Çapkını dizisinin üçüncü sezonuna dahil olan Sinan karakteri, dizinin takipçileri tarafından büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Yalı Çapkını Sinan kimdir? Yalı Çapkını Sinan (Cem Söküt) gerçek hayatta kim, hangi oyuncu?

Yalı Çapkını Sinan kimdir? Sorusu merak ediliyor ve birçok kişi tarafından araştırılmakta. Sinan karakterini canlandıran oyuncu Cem Söküt, Seyran'ın yeni aşkı olarak diziye yeni bir soluk getirdi. Özellikle dizideki rolü ve performansı ile dikkat çeken Söküt, seyirci tarafından tanınmaya başladı. Peki, Yalı Çapkını Sinan kimdir? Yalı Çapkını Sinan (Cem Söküt) gerçek hayatta kim, hangi oyuncu?

Haberin Devamı

YALI ÇAPKINI SİNAN KİMDİR?

Yalı Çapkını dizisinin yeni karakteri Sinan, Cem Söküt tarafından canlandırılıyor.

YALI ÇAPKINI CEM SÖKÜT KİMDİR?

Cem Söküt, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir ve 34 yaşındadır. Aslen bir Muay Thai sporcusu olarak bilinen Söküt, spor kariyerinin yanı sıra oyunculuk dünyasında da adından söz ettirmiştir. 2019 yılında Çukur dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Söküt, ardından Hakim, Duran, Mahkum gibi dizilerde de rol almıştır. Şu an ise Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Sinan karakterine hayat vermektedir.