Magazin Seda Sayan: Oğulcan'la gurur duyuyorum

Seda Sayan: Oğulcan'la gurur duyuyorum

Paylaş
Seda Sayan: Oğulcan'la gurur duyuyorum

Amerika'da katıldığı festivalde giydiği tayt yüzünden eleştirilen oğlu Oğulcan Engin için Seda Sayan ''Çocuğumla gurur duyuyorum. Tayt da şort da giyse o benim aslan oğlum'' dedi.

Seda Sayan, önceki gün Akmerkez’de kışlık mont baktı. 34 beden olduğunu söyleyen sanatçı, ''Sekiz senedir aralıksız pilates yapıyorum. Hocamı hiç değiştirmedim. Eğitim verecek düzeye geldim. Geçtiğimiz gün dambılın kilosunu artırınca omuzum çat etti. Çıktı mı bilmiyorum?'' dedi.

''ALLAH BENİ EVLADIMDAN GÜLDÜRÜYOR''

Amerika'da düzenlenen 'Burning Man' adlı festivalnde oğlu Oğulcan Engin'in tayt giymesine Seda Sayan, ''Çocuğumla gurur duyuyorum. Allah beni evladımdan yana güldürüyor. Ondan memnunum, tayt da şort da giyse o benim aslan oğlum. Ben değil o üzüldü'' diyerek destek oldu.


Seda Sayan'ın sevgilisi hastalandı, eski eş yardıma koştu


Oğulcan Engin'in taytlı fotoğrafları olay oldu


''SEYİRCİ İSTEDİKÇE EKRANDA OLURUM''



Sunduğu izdivaç programının kaldırılmasından sonra ekranda olan projesi eleştirilen sanatçı, ''Yanlış bir algı oluştu. Sanki sadece cinayet, kayıp olayları gibi bir durum var. Bizim çektiğimiz tanıtım insanları yanıltıp, 'kan, gövde, bacak, göreceğiz içimiz kararacak' dediler. Aslında benim senelerce yaptığım sabah programından bir farkı yok. Bütün arkadaşların işi gücü rast gitsin. Seyirci istedikçe ekranda olurum. Kendine bakan, disiplinli ve çalışkan bir kadınım'' diye konuştu.

Haberin Devamı