Bakan Koca'dan sokağa çıkma yasağı açıklaması! Çince paylaşım yaptı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüs yasaklarının kalkmasının ardından rehavete kapılan vatandaşları Çince paylaşım yaparak uyardı.
Corona virüs salgınında normalleşme süreci kapsamında 1 Haziran itibarıyla yeni normale geçildi. Bu durum ülkenin birçok noktasında vatandaşların rehavete kapılmasına sebep olurken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan sert bir uyarı geldi. Koca, Çince fotoğraf paylaşarak yaptığı paylaşımda yasakların kalkmış olmasının her şeyin normalleştiği anlamına gelmediğini söyledi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter adresinden Çince olarak yaptığı paylaşımda, "Sokağa çıkma kısıtlamasının kalkması, her şeyin normale döndüğü anlamına gelmesin. Eğer tedbirlerle kendinizi virüse karşı güvenceye almazsanız, karşılaşacağınız sonucu bilemezsiniz. Türkçesi: Bir Koronavirüs hastasının yoğun bakımda yaşadıkları size Çince kadar yabancıdır" dedi.
Sevgi İzi nedir? Sevgi İzi başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Kayıpların bulunması için Sevgi İzi projesi
'İçinde hazine var' diyen gelip kazıyor! iç Anadolu'daki ilimizin piramidleri
Kız Kulesi Hikayesi Ve Tarihi: Kız Kulesi Özellikleri Ve Mimarı Yapım Tarihi..
Kontrolden çıkan araç 7 metrelik istinat duvarından bahçeye uçtu
17 yaşındaki Hüseyin, gölet kanalında boğuldu