Türkiye (Son Dakika)Güne Başlarken | 31 Ağustos 2022

Güne Başlarken | 31 Ağustos 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 31 Ağustos 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Güne Başlarken | 31 Ağustos 2022

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -Sovyetler Birliği'nin son lideri Mihail Gorbaçov hayatını kaybetti.

-Manisa’nın Yunusemre ilçesi Küçük Sanayi Sitesinde depo olarak kullanılan konteynerde çıkan yangın, park halindeki iki otomobile sıçradı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında, iki araç zarar gördü.

-Yunanistan Ulusal Halk Sağlığı Örgütü (EODY) tarafından yapılan açıklamada, Yunanistan’da genellikle sivrisineklerden bulaşan Batı Nil virüsü nedeniyle 11 kişinin hayatını kaybettiği ifade edilerek, ülke genelinde 123 vakanın tespit edildiği aktarıldı.

-Kanada Başbakanı Justin Trudeau’nun bir bakanın mevcut görevini kişisel nedenlerden ötürü değiştirmek istemesi nedeniyle yarın kabinede değişikliğe gitmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

-Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, Pakistan'a yardım malzemesi taşıyan 6'ncı uçağın Ankara'dan hareket ettiği belirtildi.

 

Güne Dair Notlar

  • 31 Ağustos günü saat 7.35'te dolar 18,17 TL, euro ise 18,24 TL.
Hava durumu ise şöyle:

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Güne Başlarken | 31 Ağustos 2022

Bugün ne pişirsem?

  • havuç çorbası
  • bezelye yemeği
  • fırın makarna
  • magnolia

Tarifler için tıklayın.

Güne Başlarken | 31 Ağustos 2022

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Seversin, STAR TV: 20.00 Sinema: Sinema: Midway, ATV: 20.00 Yarışma: Kim Milyoner Olmak İster?

SHOW TV: Sinema: Kapıcılar Kral, TRT 1: 20.00 Alparslan: Yerli Dizi: Kara Tahta

Güne Başlarken | 31 Ağustos 2022

Günlük burç yorumları

KOÇ: İlişkilerinize zaman tanıyın ve fevri hareket etmeyin. Jüpiter’in ters hareketi ise her zaman olumsuz etkiler vermemektedir. Bulunduğunuz koşulları çevrenizdeki kişilerin tepkisiyle birlikte harmanlayacaksınız.

BOĞA: Kendiniz kadar çevrenizi düşünmeniz tabii ki çok güzel. Fakat zaman zaman aşırıya kaçabilir, sevdiklerinizin de harcamalarını denetlemek isteyebilirsiniz. Artık akıllandınız ve geçmişin hesabını yapmak istemiyorsunuz.

İKİZLER: Bulunduğunuz grupları etkileyici konuşmalarınızla ikna edeceksiniz. Eğer, bekarsanız ve sevgili arıyorsanız, işte size büyük bir fırsat. Venüs ve Mars açısının olumlu hareketi sayesinde aşk, kıvılcımlarını çakmaya hazırlanıyor.

YENGEÇ: Kişisel olaylarınızı ailenizle bütünleşerek yaşamak isteyeceksiniz. Onların fikirleri sizin için oldukça önem taşıyor. Jüpiter geri gitmesine rağmen olumlu enerjisini size aktarmak için sanki size söz vermiş gibi.

Haberin Devamı

ASLAN: Satürn karşıt zıt burcunuzda ve küçük planlarınızın gündem kazanması söz konusu olacak. Hayal kırıklıklarına karşı tedbirli olmalısınız. Yakın arkadaşlarınızın kişisel çıkarları yüzünden zarar görme ihtimaliniz yüksek.

BAŞAK: Aynı fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz. Yaşamınızın en hareketli ve hızlı günlerini yaşayacağınızı bilmelisiniz. Girdiğiniz topluluklarda ön planda olmanın zevkini yaşayacaksınız.

TERAZİ: Risklere karşı dayanılmaz bir şekilde arzu duyacaksınız. Beraberliklerinizde ani gelişen kıskançlıklar nedeniyle zor anlar yaşarken, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Eğlenceyle aranızın iyi olduğu bir dönem.

AKREP: Evinizi yeniden restore etmek için tam zamanı. Geri giden Jüpiter size bu fırsatı veriyor. Nostaljik yapılardan hoşlandığınız bir gerçek. Beklediğiniz, tarzınıza uygun bir ev ve yaşam alanı olacak, memnun kalacaksınız. İstekleriniz konusunda sabırlı ve özverili davranmalısınız.

Haberin Devamı

YAY: Çok cesur ve enerjinizin yüksek olduğu bir gün yaşayacaksınız. Hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işlere kalkışacaksınız. Üstelik dostlarınız için kendinizi ön satıhlara atabilir, enerjinizle çevrenize örnek olabilirsiniz.

OĞLAK: Sevdiklerinizi evinizde ağırlamak istemeniz onları mutlu edecek. Çünkü uzun süredir bekledikleri, dostluklarını ispat etme şansını yakalayacaklar. Katılacağınız toplantılarda yediklerinizi fazla abartmamalısınız.

KOVA: Sosyal ilişkiler, dostluklar ve iş anlaşmaları ön planda olacak. Enerjiniz güçlü ve çarpıcı. Kendinize güveniyorsunuz ve karşı cins üzerinde etkilisiniz. Öz güveninizin size sağladığı avantajları özgürce kullanabileceksiniz.

BALIK: Geleneksel yapınızı kararlı bir şekilde muhafaza ederek, işinizin gerektirdiği tüm enerjiyi ortaya koyacaksınız. Birçok işi bir arada yapmayı arzulamanıza rağmen çift fikirli yapınızdan dolayı içsel bocalama yaşayacaksınız.