Park halindeki otomobile çarpıp çaya düşen otomobilin sürücüsü öldü

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde park halindeki bir otomobile çarpıp, Melen Çayı'na düşen otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi.�
21 Temmuz 2022 , Perşembe 19:26
DHA
Kaza, saat 16.00 sıralarında Kocaali ilçesi Kozluk Mahallesi’nde meydana geldi. Plakası öğrenilemeyen bir otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu park halindeki otomobile çarpıp, Melen Çayı'na düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Haberin Devamı
Ekiplerce yapılan incelemede, suya gömülen otomobilde sıkışan sürücünün yaşamını yitirdiği belirlendi. Dalgıçlar, otomobilde sıkışan sürücüyü bulunduğu yerden çıkarmak için çalışma başlattı. Kazayla ilgili başlatılan inceleme jandarma tarafından sürdürülüyor.
BUNLARI DA OKUYUN
Sevgi İzi nedir? Sevgi İzi başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Kayıpların bulunması için Sevgi İzi projesi
'İçinde hazine var' diyen gelip kazıyor! iç Anadolu'daki ilimizin piramidleri
Kız Kulesi Hikayesi Ve Tarihi: Kız Kulesi Özellikleri Ve Mimarı Yapım Tarihi..
Kontrolden çıkan araç 7 metrelik istinat duvarından bahçeye uçtu
17 yaşındaki Hüseyin, gölet kanalında boğuldu