SporBu isim ilk kez dile getiriliyor! Aslan'a joker sağ bek

Bu isim ilk kez dile getiriliyor! Aslan'a joker sağ bek

Paylaş
Bu isim ilk kez dile getiriliyor! Aslan'a joker sağ bek

Galatasaray’da transfer çalışmaları hız kesmiyor. Önceliği sağ bek takviyesine veren sarı-kırmızılılarda, Amar Dedic ismi ön plana çıktı.

Rennes forması giyen 21 yaşındaki Guela Doue’yi 1.2 milyon eurodan 3 yıllık sözleşmeye ikna eden yönetim, Fransız ekibinin 7 milyon euro bonserviste diretmesi üzerine geri adım attı. Bu gelişme sonrası ibre, Salzburg’un 21 yaşındaki Boşnak sağ beki Dedic’e döndü. Yıldız futbolcunun, aynı zamanda sol bek ve stoperde de görev yapabilmesi transferi cazip kılıyor. Galatasaray, güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan ve kulübüyle 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Dedic’i satın alma opsiyonu ile kiralık olarak kadroya katmayı planlıyor. Avusturya ekibinde geçtiğimiz sezon 31 maçta forma giyen Boşnak futbolcu, 5 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.

Haberin Devamı

KAAN ENDİŞESİ

EURO 2024’te sakatlığına rağmen milli formayı büyük fedakarlık göstererek giyen Kaan Ayhan’ın ameliyat olması planlanıyor. Önce kısa bir tatil yapacak olan 29 yaşındaki futbolcu hakkında son karar, yapılacak kontrollerden sonra verilecek. Kaan’ın operasyon geçirmesi halinde sahalara dönüşünün 3-4 ay sürebileceği iddia edildi.

DEVLER SAVAŞTA

Barış Alper, EURO 2024’teki performansıyla tüm dünyayı kendine hayran bıraktı. 24 yaşındaki futbolcu, İngiliz ekiplerinin yakın takibi altında. Ada basını, Arsenal ile Aston Villa’nın yıldız futbolcuyu kadroya katmak için harekete geçtiğini duyurdu. Haberde, iki Premier Lig ekibinin bu transfer için 29 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi.

Haberin Devamı

EVERTON’A RET

İngiliz ekibi Everton, Davinson Sanchez için Galatasaray’a 18 milyon euroluk teklifte bulunmuştu. Rakamı az bulan sarı-kırmızılı yönetim, Kolombiyalı stoper için 25 milyon euro bonservis bedeli belirlediklerini Premier Lig ekibine iletti. Everton’ın teklifini revize etmesi halinde pazarlıklar yeniden başlayacak.

AVUSTURYA’DA KAMP ZAMANI

Galatasaray, yurt dışı kampı için dün Avusturya’ya gitti. EURO 2024’te yer alan Kerem, Barış Alper, Kaan, Yunus, Abdülkerim ve Cicaldau ile Kolombiya Milli Takımı ile Copa America’da mücadele eden Sanchez, izinli oldukları için kafileye dahil edilmedi. Kiradan dönen tüm futbolcular ise kamp kadrosunda yer aldı.