SporAslan'ın jokeri Sara

Aslan'ın jokeri Sara

Paylaş
Aslan'ın jokeri Sara

Galatasaray, orta sahadaki boşluğu Gabriel Sara ile doldurdu. Norwich City’ye 20 milyon euro bonservis ödenecek, 25 yaşındaki Brezilyalı oyuncu da yıllık 3 milyon eurodan 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Uzun süre orta sahaya oyuncu arayan Galatasaray, sonunda Gabriel Sara ile anlaştı. Norwich City’ye 20 milyon euro bonservis ödenecek. 25 yaşındaki Sara’ya ise 3 milyon euro maaş verilecek, 5 yıllık sözleşme imzalatılacak. Merkez orta saha dışında ön libero, orta sahanın sağı ve solunda da forma giyebiliyor.

Haberin Devamı

27 GOLE KATKI YAPTI

Geçen sezon Championship’te 53 resmi maçta 14 gol, 13 asistle yıldızlaşan Sara, yılın en iyi 11’ine seçildi. 2022’de Sao Paulo’dan 10.5 milyon euro bonservis ile transfer edilen Sara’nın piyasa değeri 18 milyon euro görünüyor.

GABRIEL SARA KİMDİR?

BOY, YAŞ: 1.77 metre, 25
MEVKİİ: Merkez orta saha, ön libero, 10 numara
ÜLKESİ: Brezilya
FORMA GİYDİĞİ TAKIMLAR: Sao Paulo, Norwich
PİYASA DEĞERİ: 18 milyon euro

KUPA PANKARTI

Galatasaray taraftarı, Olimpiyat Stadı’na 4 büyük takımın kazandığı kupaların yer aldığı dev bir pankart açtı. Cim Bom böylece ezeli rakiplerine attığı farkı da göstermiş oldu.

NELSSON ÇILDIRDI

Maçın ilk dakikasında yaptığı hata ile takımının gol yemesine neden olan Victor Nelsson önce hırsını ağlardan çıkardı sonra iki eliyle başına vurarak, “Ben bu hatayı nasıl yaptım” dedi. Nelsson maç biterken kırmızı kart da gördü.

Haberin Devamı

İKİ GOL, İKİ OFSAYT

Galatasaray 12’de Icardi, 14’te Kerem Aktürkoğlu ile iki gol buldu. Ancak iki gol için de VAR incelemesi gelmeden ofsayt bayrağı kalktı. VAR da yardımcı hakemi doğruladı, goller iptal oldu.