SporCham açık kapattı

Cham açık kapattı

Paylaş
Cham açık kapattı

Trabzonspor’un Clermont’tan aldığı Muhammed Cham, milli maç arasında kondisyon eksiğini giderdi.

24 yaşındaki Avusturyalı 10 numara teknik direktör Şenol Güneş’ten formayı istedi. Başakşehir maçıyla yeni bir başlangıç yapacağını belirten Cham, “Taraftara gerçek Cham’ı izlettirmek istiyorum. Bu muhteşem taraftara böylece ilgileri ve destekleri için teşekkür etmeyi planlıyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM DOPİNGİ

Trabzonspor’da milli takımlarında forma giyen oyuncularının moralli dönmesi yüzleri güldürdü. Uğurcan, Eren ve Okay’ın yanı sıra Draguş ve Bardhi de iyi performanslarıyla alkışladı. Draguş’un yer aldığı Romanya Milli Takımı Güney Kıbrıs’ı 3-0 ve Litvanya’yı 2-1 mağlup etti. Bardhi, Kuzey Makedonya ile Letonya (3-0) ve Ermanistan (2-0) galibiyetleri yaşadı.

TEMPO ARTTI

Trabzonspor, cumartesi günkü Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş, milli takımlardan dönen oyuncular dışındakilere nefes aldırmadı. Tempoyu yükselten tecrübeli hoca, “Başakşehir maçı bizim için bir dönüm noktası olmalı. Mutlaka iyi futbol ve 3 puan istiyorum” dedi.

DOĞAN’DAN ZİYARETLER

Haberin Devamı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan yöneticilerle birlikte, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Görüşmede, Trabzonspor’un yerel ekonomi üzerindeki etkileri ve gelecekteki projeleri masaya yatırıldı. Ziyaretler sonunda Başkan Ertuğrul Doğan’a günün anısına plaket takdim edildi.