SporDursun Özbek'ten derbi hakemi tepkisi

Dursun Özbek'ten derbi hakemi tepkisi

Paylaş
Dursun Özbek'ten derbi hakemi tepkisi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynanacak derbi maça atanan Atilla Karaoğlan için tepki gösterdi.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın hakemi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre derbiyi FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Süleyman Özay yapacak. Maçın 4. hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy olacak.

Haberin Devamı

Sakarya bölgesi hakemi olan Atilla Karaoğlan bugüne kadar 1 kez Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki mücadelede düdük çaldı. 2021-2022 sezonunda 10 Nisan 2022 tarihinde Kadıköy'de oynanan derbiyi sarı-lacivertliler 2-0 kazandı.

Karaoğlan kariyerinde ayrıca daha önce 2 kez Galatasaray - Beşiktaş, 1 kez de Beşiktaş - Fenerbahçe derbilerini yönetti.

ÖZBEK'TEN TEPKİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün Divan Kurulu'nda konuştu. Dursun Özbek derbi maça atanan hakem Atilla Karaoğlan için eleştiri yaptı.

Galatasaray Başkanı açıklamasında; "Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynayacağız. Geçen sene Atilla Karaoğlan hakkında ciddi ifadeler kullanmıştım. Trabzonspor maçından sonra nasıl Galatasaray'ı katlettiğini anlatmıştım. Sayın MHK... Atilla Karaoğlan'dan başka hakem bulamadınız mı? İnadına o hakemi atadınız." dedi.

Haberin Devamı