SporDybala işi ciddiye bindi

Dybala işi ciddiye bindi

Paylaş
Dybala işi ciddiye bindi

Galatasaray, uzun süredir takip ettiği Roma forması giyen yıldız futbolcuyu ara transferde kadroya katmaya kararlı. İtalyan medyası, 30 yaşındaki Arjantinli 10 numaranın ligin ikinci yarısında takımda kalma ihtimalinin düşük olduğunu duyurdu.

Galatasaray’da Paulo Dybala ateşi iyiden iyiye yandı. Roma forması giyen 30 yaşındaki 10 numarayı uzun süredir takip eden sarıkırmızılılar, ara transferde harekete geçecek. Arjantinli yıldız; fovet, forvet arkası ve sağ kanat pozisyonlarında forma giyebilmesi nedeniyle joker olarak görülüyor. İtalyan basını, yıldız futbolcunun ligin ikinci yarısında takımda kalma ihtimalinin düşük olduğunu duyurdu. Yönetim, Dybala’nın sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olmasını avantaja çevirmek istiyor. Tangocunun gelişi, teknik direktör Okan Buruk’un da elini rahatlatacak. Genç teknik adam, Dybala’yı Ziyech ve Mertens’in bölgelerinde değerlendirebilecek. Arjantin Milli Takımı formasını 40 kez giyen tecrübeli futbolcu, bu sezon Serie A’da 5 maçta 1 gol kaydetti.

Haberin Devamı

110

Şu anki değeri 20 milyon euro olarak gösterilen Dybala, Juventus forması giydiği 2018 yılında 110 milyon euro piyasa değerine ulaşmıştı.

OSİMHEN’E İNANAMADIM

Galatasaray’ın eski yıldız Cevad Prekazi, TRT Spor’a konuştu. Efsane isim, “Osimhen’e inanamadım, Galatasaray’a geleceğine ve geldiğine inanamadım. İngiltere’ye gitmek istedi, transferi çok büyük para. Nasıl Galatasaray’a geldi bilmiyorum, süper, çok büyük katkı verecek, belli. Onu kimse tutamaz” dedi.

HAZIR OL ZİYECH

Galatasaray’da Hakim Ziyech, sahalara dönmek için gün sayıyor. 31 yaşındaki futbolcu, Fas Milli Takımı’nda yaşadığı sakatlığı tamamen atlattı. Teknik direktör Okan Buruk, tecrübeli futbolcuya ‘hazır ol’ talimatı verdi. Genç hoca, bir süredir takımla çalışan Ziyech’e Antalya maçında şans vermeyi planlıyor. Faslı oyuncunun ilk 11’de olup olmayacağı şimdilik belirsiz.

Haberin Devamı

METEHAN GÖREVE

Okan Buruk, takımın genç isimlerinden Metehan Baltacı ile özel olarak ilgileniyor. Başarılı hoca, 21 yaşındaki futbolcuyu stoper rotasyonuna sokmayı planlıyor. Bu sezon Nelsson’un performansından memnun olmayan Buruk, Sanchez ile Abdülkerim’den birinin yokluğunda Metehan’a görev vermeyi düşünüyor.

LİSTEDE İKİ GENÇ

Guardian, 2019’dan bu yana hazırladığı en iyi genç yetenekler listesinin 2007 doğumlu futbolcular raporunu yayınladı. Hazırlanan listede 60 futbolcu bulunurken Türkiye’den 2 isme yer verildi. Galatasaray’dan Ege Araç ile Beşiktaş’tan Mustafa Hekimoğlu, 2007 doğumlu en iyi genç yetenekler arasında gösterildi.

ZAHA TEHLİKESİ!

Sarı-kırmızılılar, sezon başında Wilfried Zaha’yı Lyon’a kiralamıştı. Performansı eleştirilen Fildişi oyuncu, Fransız ekibinde kadro dışı bırakılmıştı. Fransız medyasında yer alan habere göre Lyon, Zaha için yapılan kiralık anlaşmayı feshetmeyi düşünüyor. Fransız temsilcisinin anlaşmayı feshetmesi durumunda tecrübeli oyuncu, devre arasında Galatasaray’a geri dönecek.