SporFATİH KARAGÜMRÜK - İSTANBULSPOR MAÇI hangi kanalda, saat kaçta? Fatih Karagümrük - İstanbulspor maçı ne zaman, şifresiz mi?

FATİH KARAGÜMRÜK - İSTANBULSPOR MAÇI hangi kanalda, saat kaçta? Fatih Karagümrük - İstanbulspor maçı ne zaman, şifresiz mi?

Paylaş
FATİH KARAGÜMRÜK - İSTANBULSPOR MAÇI hangi kanalda, saat kaçta? Fatih Karagümrük - İstanbulspor maçı ne zaman, şifresiz mi?

Fatih Karagümrük - İstanbulspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen birçok sporsever tarafından karşılaşmanın detayları araştırılmakta. Peki, Fatih Karagümrük - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fatih Karagümrük - İstanbulspor maçı şifresiz mi? Fatih Karagümrük - İstanbulspor maçı ne zaman, şifresiz mi?

Fatih Karagümrük - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusu sporseverlerin gündeminde. Fatih Karagümrük - İstanbulspor maçı canlı izlemek isteyen birçok taraftar, İstanbulspornet üzerinde araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Fatih Karagümrük - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fatih Karagümrük - İstanbulspor maçı şifresiz mi? Fatih Karagümrük - İstanbulspor maçı ne zaman, şifresiz mi?

Haberin Devamı

FATİH KARAGÜMRÜK - İSTANBULSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Fatih Karagümrük ile İstanbulspor, Trendyol 1. Lig kapsamında 30 Eylül 2024 Pazartesi günü karşı karşıya gelecek. Bu heyecan dolu mücadele, Bein Sports Max 1, beIN Sports Tod TV ve tabii Spor 6 kanallarından canlı olarak izlenebilecek. Karşılaşma, saat 20:00’de başlayacak ve İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

FATİH KARAGÜMRÜK - İSTANBULSPOR MAÇI NE ZAMAN, ŞİFRESİZ Mİ?

Fatih Karagümrük - İstanbulspor maçı, Bein Sports Max 1, beIN Sports Tod TV ve tabii Spor 6 üzerinden şifreli olarak yayınlanacak. Maçı izlemek için ilgili platformlara abone olmanız gerekmektedir. Maç, Digiturk 82, Kablo TV 236 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden de izlenebilir.