SporFenerbahçe - Manchester United maçı CANLI YAYIN

Fenerbahçe - Manchester United maçı CANLI YAYIN

Paylaş
Fenerbahçe - Manchester United maçı CANLI YAYIN

Avrupa futbolunun iki numaralı organizasyonunda Fenerbahçe, İngiliz devi Manchester United’ı konuk ediyor.

Avrupa futbolunun iki numaralı organizasyonunda favori takımlar arasında gösterilen Manchester United, Fenerbahçe’ye konuk oluyor.

Haberin Devamı

CANLI ANLATIM

60'Manchester United, gole çok yaklaştı. Sağ kanattan hızla ceza sahasına giren Rashford, pasını altıpasa çevirdi. Hojlund, topa istediği dokunuşu yapamadı.

59'Jose Mourinho, pozisyonun ardından hakeme itirazdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

58'Oyun devam ediyor.

57'Fenerbahçe'de sağdan ceza sahasına giren Osayi Samuel, topu kurtarmaya çalışırken yerde kaldı. Temsilcimiz penaltı bekliyor.

49'GOL! Fenerbahçe, En Nesyri'nin golüyle skoru dengeledi. Soldan ceza sahasına gönderilen ortaya kale sahasında iyi yükselen En Nesyri, düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu.

Maçın ikinci yarısı başladı.

İlk yarı bitti.

37'ONANA! Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Ceza sahasına çevrilen ortada En Nesyri kafayı vurdu. Kaleci Onana çıkardı. Dönen topu soldan Tadic, içeri havalandırdı yakın mesafede En Nesyri'nin kafa vuruşunu bir kez daha Onana iyi bir refleksle dışarı çeldi.

Haberin Devamı

23'SON ANDA SAVUNMA! Fenerbahçe golle burun buruna geldi. Sol kanata gönderilen uzun topu şık bir kontrolle önüne alan Syzmanski, kale sahasına yerden çevirdi. Onana topu çeldi, dönen topu Tadic boş kaleye gönderdi ancak savunmada Lindelöf'ten hayati müdahale geldi. Onana oyunu başlatacak.

22'BÜYÜK TEHLİKE! Sol kanatta boş bir koridor yakalayan Rashford, şık hareketlerle ceza sahasına girdikten sonra çaprazdan sol ayağıyla şutunu çekti, top direğin yanından dışarı gitti.

15'GOL! Manchester United, Eriksen'in golüyle maçta öne geçti.

14'Sarı Kart - Marcus Rashford

9'Fenerbahçe etkili geldi. Ceza sahası sol çaprazında topu alan Syzmanski, ortasını içeri yaptı. Kaleci Onana topa dokundu. Dönen topta savunma tehlikeyi savuşturdu.

Maç başladı.

İLK 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Amrabat, Fred, Szymanski, Tadic, Saint-Maximin, En-Nesyri

Manchester United: Onana, Mazraoui, De Ligt, Lindelöf, Martinez, Dalot, Ugarte, Eriksen, Rashford, Garnacho, Zirkzee