Spor Napoli'den ayrılıyor! Fenerbahçe'ye usta solak

Napoli'den ayrılıyor! Fenerbahçe'ye usta solak

Paylaş
Napoli'den ayrılıyor! Fenerbahçe'ye usta solak

İtalyan basını sarı-lacivertlilerin Napoli’nin 33 yaşındaki Portekizli sol beki Mario Rui’yi transfer edeceğini yazdı. Haberde, oyuncunun Napoli yönetimine ayrılmak istediğini ilettiği belirtildi.

Jose Mourinho’lu Fenerbahçe, transfer çalışmalarına start verdi. Portekizli ünlü hoca Mourinho’nun sol bek transferi için vatandaşı Mario Rui’yi istediği öğrenildi. İtalyan basınından Il Roma gazetesi, sarı-lacivertlilerin usta sol beki transfer etmek üzere olduğunu yazdı.

Haberin Devamı

Mario Rui’nin Napoli’de kalmayı düşünmediği ve 2 sene daha sözleşmesi olmasına karşın ayrılık kararı aldığı belirtildi. Rui’ye Fenerbahçe dışında birçok Avrupa kulübünden de teklif olduğu ancak son kararının Napoli’nin yeni teknik direktörü Antonio Conte’de olduğu ifade edildi. Conte’nin raporuna göre Napoli de Rui hakkındaki kararını verecek.

HOŞ GELDİN JOSE MOURİNHO

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Sırbistan formasıyla ter döken Dusan Tadic, TRT Spor’a konuştu. Fenerbahçe’nin tecrübeli yıldızı Jose Mourinho’nun göreve gelmesinin harika olduğunu belirtip “Mourinho inanılmaz bir adam. Futbol tarihinin en büyüklerinden birisi. En önemli teknik direktörlerinden birisi. Çok mutluyum. Çok iyi takım olacağız. Hoş geldin Jose Mourinho” dedi.

Haberin Devamı