SporFırtına'da şov gecesi

Fırtına'da şov gecesi

Paylaş
Fırtına'da şov gecesi

Sezona kötü başlayan Trabzonspor, St. Gallen’i yenerek Konferans Ligi’ne kalmak istiyor. İlk maç golsüz bitti, Fırtına’ya tur için galibiyet gerekiyor.

Geçtiğimiz sezon Avrupa Kupalarında mücadele edemeyen Trabzonspor, Konferans Ligi’ne katılma umuduyla İsviçre ekibi St. Gallen’i ağırlıyor. Deplasmandaki ilk maçtan 0-0’lık sonuçla avantajlı dönen Trabzonspor kazanıp turu geçmek istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı turu geçerek taraftarın tepkisini de sonlandırmayı planlıyor.

Haberin Devamı

KADRO BOZULMUYOR

Abdullah Avcı, St. Gallen maçında ilk maçtaki kadroyu bozmayı düşünmüyor. Sadece cezası sona eren Pedro Malheiro, Ozan Tufan’ın yerine şans bulabilir. Cezası sona eren Eren Elmalı da hazır. Nwakaeme ve Hüseyin Türkmen’in tedavileri devam ediyor.

BİR MAÇTAN FAZLASI

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı,”İlk maçta 65 dakika iyi oynadık ama karşılığını alamadık. Rövanşı kazanmak istiyoruz. Bu, bir maçtan fazlası. Avrupa’da devam etmek ve bütünleşmeyi sağlamak için önemli. Taraftarın desteğine ihtiyacımız var” dedi.

ONUACHU’YU KİRALARIZ

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, “Onuachu için kulübüne 6 milyon euro teklif ettik, 15 milyon euro istiyorlar. Oyuncuyu idmana da almıyorlar. Kiralama olabileceğini düşünüyorum. Oyuncunun bizi istemesi transferin gerçekleşmesini sağlayabilir” dedi.

Haberin Devamı

CHAM FIFA’LIK

Başkan Doğan, sağlık kontrolünden geçirilen ve her konuda anlaşılan Muhammed Cham konusunda, “Olay FIFA’ya gidecek gibi görünüyor” dedi. Başkan Doğan, “Clermont ile yazılı olarak anlaştık. Oyucuya sağlık kontrolü ve seyahat için izin verdiler. Mali anlaşmalar yapıldı. Pazar günü kulübü şartları değiştirmek istedi” açıklaması yaptı.

RAKİP İÇİN CEHENNEM

Stefan Savic, “Güzel bir maç olacak ve Lugano’yu eleyeceğiz. Trabzon’u seçme sebeplerimden biri Trabzonspor taraftarının yarattığı ‘cehennem’ atmosferi. İlk maçtaki 65 dakikalık oyunun üstüne koyarak oynamak istiyoruz” diye konuştu.