SporGiden Zaha'nın yeri hemen doluyor! Arias'a 10 milyon euro

Giden Zaha'nın yeri hemen doluyor! Arias'a 10 milyon euro

Paylaş
Giden Zaha'nın yeri hemen doluyor! Arias'a 10 milyon euro

Wilfried Zaha’nın yerine oyuncu bakmaya başlayan Galatasaray’ın hedefinde Jhon Arias var.

Sarıkırmızılıların Kolombiyalı futbolcu için Brezilya kulübü Fluminense’ye 10 milyon euroluk teklif yaptığı öğrenildi. Arias, Kolombiya formasıyla final oynadığı Copa America’da 6 maçta 2 asiste imza atmıştı.

Haberin Devamı

RUSLAR’IN KEREM ISRARI

Hatayspor maçında taraftarların sevgi gösterisinde bulunmasının ardından takımda kalacağı yönünde yorumlar çıkan Kerem Aktürkoğlu, her an ayrılabilir. Rus kulüp Spartak Moskova’nın milli futbolcudan vazgeçmediği öğrenildi. 15 milyon euro teklif alan sarı-kırmızılı yönetimin bu rakama onay verebileceği ifade edildi.

SOL BEKE YENİ ADAY SARMİENTO

Sol bek transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da 22 yaşındaki İspanyol genç yıldız Sarmiento gündeme geldi. İngiltere’de Brighton forması giyen futbolcunun önceliği Almanya ve İspanya olduğu öğrenildi. Sarıkırmızılıların şartları zorlayacağı ifade edildi. Sarmiento, geçen sezonun ikinci devresinde İpswich’te kiralık oynamıştı.

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM ZAM BEKLİYOR

Galatasaray’ın başarılı savunmacılarından Abdülkerim Bardakçı’nın son dönemlerde adı Suudi Arabistan takımlarıyla anılmıştı. Bardakçı’ya senelik 5 milyon euro maaş teklifi yapıldığı ortaya çıktı. Bu gelişme üzerine Galatasaray’dan 20 milyon TL maaş alan Abdülkerim, yönetimden maaşına zam yapılmasını talep etti.

MCTOMİNAY’IN BEDELİ 25 MİLYON STERLİN

Manchester United, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin gündeminde yer alan İskoç orta saha Scott McTominay’ın bonservis bedelini belirledi. İngiliz kulübü, yıldız orta saha için 28 milyon sterlin değer biçti. Teknik direktör Erik ten Hag, tecrübeli orta sahayı takımda tutmak istediklerini söylerken gelecek tekliflere göre durumun değişebileceği belirtildi.

RABİOT’TA ZORLU RAKİPLER VAR

Juventus’a veda ettikten sonra yeni adresi merak konusu olan Adrien Rabiot için Galatasaray da devrede. Adrien Rabiot’nun annesi ve menajeri Veronique, “Görüştüğümüz takımlar var. İlgilenen kulüplerin sadece benimle konuşması gerekiyor” dedi. Fransız orta saha oyuncusuna Galatasaray’ın yanı sıra Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United da ilgi gösteriyor.