SporHermoso'da rakip Inter

Hermoso'da rakip Inter

Paylaş
Hermoso'da rakip Inter

Gabriel Paulista’nın ardından bir stoper daha almak isteyen Beşiktaş’ın gündeminde Mario Hermoso yer alıyor.

Atletico Madrid ile yollarını ayıran 29 yaşındaki stoper için görüşmelerini sürdüren siyahbeyazlılara dişli bir rakip çıktı. İtalyan basınından Calciomercato, Inter’in Hermoso’yu kadrosuna katmak için harekete geçtiğini yazdı.

Haberin Devamı

KARTAL BEKLEMEDE

İtalyan devinin, stoper rotasyonunda Hermoso’yu transfer etmek istediği belirtildi. Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde İspanyol savunmacıya senelik 4 milyon euro teklif yapmış ve beklemeye geçmişti. 28 yaşındaki savunmacı, bu sezon Atletico Madrid formasıyla 40 maçta 3 bin 467 dakika görev yaptı ve 2 gol atıp 2 asist kaydetti.

Dİ MARİA’DAN ‘RET’ YANITI

Beşiktaş’ın dört gözle beklediği Di Maria’dan kötü haber geldi. Arjantin ile Copa America’da finale çıkan 36 yaşındaki yıldız futbolcunun siyah-beyazlıların teklifini reddettiği öğrenildi. Radio Continental’daki habere göre Di Maria’nın Copa America’nın düzenlendiği ABD’de Beşiktaşlı yöneticilerle bir araya geldiği ve anlaşmanın sağlanamadığı belirtildi. Di Maria, futbola başladığı Rosario Central’a geri dönecek.

Haberin Devamı

UÇAKLA GRAZ’A OTOBÜSLE MARİBOR’A

Beşiktaş, Slovenya kampı için yurttan ayrıldı. Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap kamp çalışmalarını Slovenya’nın Maribor kentinde sürdürecek olan Kartal, özel bir uçakla Avusturya’nın Graz kentine gitti. Siyah-beyazlılar, Graz’dan karayoluyla Maribor’a ulaştı. Beşiktaş, 20 Temmuz’a kadar Maribor’da kamp yapacak.

TEKNİK BİR KARAR

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, kampa götürülmeyen Rebic, Chamberlain, Amartey, Montero ve Tayfur Bingöl ile ilgili konuştu. Vardar, “Bunlar teknik konular. Teknik heyetin kararıdır. Samet hocamız ve Van Bronckhorst gerekli açıklamaları yapacaktır. 10 günlük kampa gireceğiz. 3 Ağustos’ta Süper Kupa finali var. Maçın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacağı yönünde olumlu dönüş aldık” dedi.